Ostoskoriin

Täysjoustomaastopyörät

MTB Täysjousto maastopyörät
MTB Täysjousto maastopyörät

Olipa kyseessä sitten vauhdikas lasku pitkin maastoreittiä, haastava enduro-rata tai tekninen alamäkipätkä, täysijousitetut polkupyörämme tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja mukavuuden. Ne ovat suunniteltu selviytymään kaikkein haastavimmistakin maastoista, tuoden samalla lisää itsevarmuutta ja hauskuutta ajamiseen.

Täysijousitetut pyörät tarjoavat ylimääräisen pehmeyden ja iskunvaimennuksen, joka tekee niistä ihanteellisia kivikkoisiin ja epätasaisiin maastoihin. Jousituksen ansiosta pyörän rengas pysyy tiukasti maassa, tarjoten paremman pidon ja tehokkaamman voimansiirron.

Valikoimamme kattaa laajan kirjon täysijousitettuja pyöriä, aina aloittelijaystävällisistä malleista kilpatason huippupyöriin. Tarjoamme sekä hiilikuitu- että alumiinirunkoisia pyöriä, ja vaihtoehtoja löytyy niin cross-country, enduro kuin alamäkiajajiinkin. Jokainen pyörä on varustettu laadukkailla komponenteilla – kuten tehokkailla levyjarruilla, kestävillä vaihteistoilla ja huippuluokan jousituksella – jotta voit luottaa pyörääsi missä tahansa maastossa.

Olipa tavoitteenasi nousta podiumille kilpailuissa tai nauttia upeista maisemista maastolenkillä, meillä on juuri oikea täysijousitettu pyörä sinulle. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!

Järjestä

Valmistaja

Hinta

Hae osastolta

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.