Ostoskoriin

Sähköpyörätarjoukset

Suomen parhaat sähköpyörätarjoukset Ebike centeriltä. Meiltä löydät aina ajankohtaisimmat sähköpyörä alennukset mm. Haibike sekä Tunturi sähköpyöristä. Tutustu kaikkiin sähköpyörätarjouksiin alta.

Miksi valita sähköpyörä meiltä?

  • Me Tunnemme sähköpyörät: Yli 15 vuoden kokemus pyöräalalla ja sertifioidut mekaanikot, jotka ovat alansa huippuja ja joilla on Euroopassa suoritetut korkeatasoiset tutkinnot, takaavat, että palvelumme ja asiantuntemuksemme on vertaansa vailla – oli kyseessä sitten sähköpyörä tai perinteinen polkupyörä.
  • Parannettu takuuohjelma: Tarjoamme uusille sähköpyörillemme jopa 3 vuoden takuun, kun pyörä huolletaan meidän toimestamme, mikä osoittaa luottamuksemme tarjoamamme tuotteen laatuun ja kestävyyteen.
  • Joustavat maksuratkaisut: Tarjoamme 36 kuukautta korotonta maksuaikaa sekä kumppaneinamme on kaikki työsuhdepyöräetua tarjoavat yritykset, jotka tekevät pyöräilyn hankkimisesta ja ylläpidosta helppoa ja taloudellisesti kannattavaa.
  • Laaja tuotevalikoima ja maan laajin koeajomahdollisuus: Ebike Centerin laajasta valikoimasta löytyvät markkinoiden johtavien valmistajien uusimmat ja parhaat pyörät. Tarjoamme sinulle aina myös koeajomahdollisuuden, jotta voit varmistua valintasi oikeellisuudesta ennen ostopäätöstä.
  • Kattava takuu- ja huoltoverkosto Suomessa: Meillä on laajalti omia myymälöitä sekä kumppaneita ympäri Suomea. Tämä takaa, että huolto- ja takuupalvelumme ovat aina lähelläsi. Meiltä saat pyöräsi aina varusteltuna sekä ajovalmiina.

Voit aina luottaa, että saat hyvää palvelua kun asioit kanssamme.

Näytetään tulokset 1–15 / 100

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.