Ostoskoriin

-300 €

Batavus Ego Luca vihreä Kaupunkisähköpyörä

Alkaen: 2999 €
Alkaen: 2699,00 

Tervetuloa tutustumaan Batavus Ego Luca -kaupunkisähköpyörään – täydelliseen kumppaniin kaupunkiseikkailuihin! Ego Luca on suunniteltu tarjoamaan mukava ja kestävä kyyti kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat nauttia vaivattomasta ja ympäristöystävällisestä liikkumisesta kaupungissa.

 

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Luca-mallin tyylikäs muotoilu ja huolellisesti valitut yksityiskohdat tekevät siitä miellyttävän silmälle. Ego Luca on varustettu kestävällä alumiinirungolla, joka yhdistää keveyden ja vakaan ajokokemuksen. Sen ergonomisesti muotoiltu ohjaustanko ja mukava istuin tekevät pyöräilystä entistä nautinnollisempaa.

Tärkein ominaisuus, joka tekee Batavus Ego Lucasta ainutlaatuisen, on sen tehokas Boschin Active line sähköjärjestelmä. Bosch Active Line on vahva ja luotettava moottori, joka tarjoaa sulavaa voimansiirtoa ja nopean kiihtyvyyden. Sähköavusteisuuden ansiosta voit ajaa pidemmälle, ylittää mäet helpommin ja saavuttaa määränpääsi nopeammin ilman suurta ponnistelua. Voit valita eri avustustasoista sen mukaan, kuinka paljon haluat hyödyntää sähkömoottoria ja säädellä ajokokemusta omien mieltymystesi mukaan.

Ego Luca on myös varustettu laadukkailla komponenteilla, kuten kestävillä jarruilla ja luotettavalla vaihteistolla, mikä takaa sujuvan ja turvallisen ajokokemuksen. Sen integroitu akku on helppo ladata ja tarjoaa riittävästi virtaa pitkiin matkoihin. Voit ajaa pyörälläsi huoletta, sillä sen valoisat LED-valot ja tehokas jarrujärjestelmä varmistavat näkyvyyden ja pysähtymisen tarpeen tullen.

Batavus Ego Luca on suunniteltu käytännölliseksi kaupunkikumppaniksi. Pyörässä on tilava tavarateline, johon mahtuu ostokset, työlaukku tai muut tarvikkeet.

KäyttäjäMiehet
Naiset
Unisex
RunkoHydroformattu matalarunkoinen kaupunkirunko
MoottoriBosch Active line 40Nm
Akku418wh
NäyttöBosch Purion
Näytön kytkin
Etujousitus-
Takajousitus
JarrutRullajarru + jalkajarru
Jarrulevyt
TakavaihtajaShimano Nexus 7
VaihtajavipuNexus
KetjuNexus
Kampisarja
Eturatas
Rataspakka/setti
OhjaustankoErgonominen
OhjainkannatinSäädettävä
SatulatolppaJousitettu
SatulaPehmeä
Etunapa
Takanapa
RenkaatPistosuojatut 28"
Vanteet28"
Pyörän painon. 25kg
Painoraja140kg
VarusteetValot eteen ja taakse ottavat virran akulta, Lokasuojat, seisontatuki ja laturi.
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.