Ostoskoriin

Batavus Ego Luca vihreä Kaupunkisähköpyörä

2999,00 

Tervetuloa tutustumaan Batavus Ego Luca -kaupunkisähköpyörään – täydelliseen kumppaniin kaupunkiseikkailuihin! Ego Luca on suunniteltu tarjoamaan mukava ja kestävä kyyti kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat nauttia vaivattomasta ja ympäristöystävällisestä liikkumisesta kaupungissa.

Luca-mallin tyylikäs muotoilu ja huolellisesti valitut yksityiskohdat tekevät siitä miellyttävän silmälle. Ego Luca on varustettu kestävällä alumiinirungolla, joka yhdistää keveyden ja vakaan ajokokemuksen. Sen ergonomisesti muotoiltu ohjaustanko ja mukava istuin tekevät pyöräilystä entistä nautinnollisempaa.

Tärkein ominaisuus, joka tekee Batavus Ego Lucasta ainutlaatuisen, on sen tehokas Boschin Active line sähköjärjestelmä. Bosch Active Line on vahva ja luotettava moottori, joka tarjoaa sulavaa voimansiirtoa ja nopean kiihtyvyyden. Sähköavusteisuuden ansiosta voit ajaa pidemmälle, ylittää mäet helpommin ja saavuttaa määränpääsi nopeammin ilman suurta ponnistelua. Voit valita eri avustustasoista sen mukaan, kuinka paljon haluat hyödyntää sähkömoottoria ja säädellä ajokokemusta omien mieltymystesi mukaan.

Ego Luca on myös varustettu laadukkailla komponenteilla, kuten kestävillä jarruilla ja luotettavalla vaihteistolla, mikä takaa sujuvan ja turvallisen ajokokemuksen. Sen integroitu akku on helppo ladata ja tarjoaa riittävästi virtaa pitkiin matkoihin. Voit ajaa pyörälläsi huoletta, sillä sen valoisat LED-valot ja tehokas jarrujärjestelmä varmistavat näkyvyyden ja pysähtymisen tarpeen tullen.

Batavus Ego Luca on suunniteltu käytännölliseksi kaupunkikumppaniksi. Pyörässä on tilava tavarateline, johon mahtuu ostokset, työlaukku tai muut tarvikkeet.

Pro plus palvelu

PLUS -Tuote

  • Yhden vuoden lisätakuu sähköpyörille. Lue ehdot
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399409Tekniset tiedot Arvo
Vaihteistotyyppi Shimano Nexus 7
Pyörän paino >20kg
Etujarru Rullajarru
Takajarru Jalkajarru
Satula Selle Royal
Satulaputki Jousitettu
Etuhaarukka Vankka alumiini
Lukkotyyppi AXA Defender -rengaslukko
Runkokoko 48, 53, 57
Ohjainkannattimen säätö Pikalukitus
Värit Vihreä
Tuki Säädettävä tuki
Valaistus Valaistus toimii pyörän akulla
Akkutyypi Bosch Li-ION 400Wh
Moottorityyppi Bosch Active Line -keskimoottori 250W
Moottorin sijainti Poljinkeskiö
Moottorin teho Teho 40 Nm
Näyttö Bosch Purion
Kävelyavustin Kyllä
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.