Ostoskoriin

-850 €

HAIBIKE ALLMTN 2 Turkoosi Sähköpyörä

Alkaen: 5049 €
4199,00 

Valitse väri: Musta | Sininen | Harmaa

Katso esittelyvideo Allmtn 2

Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

Uuden Haibike AllMtn 2 -pyörän myötä kaikki polut ovat avoinna sinulle: olipa kyseessä sitten hankalat juurikohdat, nopeat reitit tai kovat nousut. 160 mm Rockshox jousituksella ja rengasyhdistelmällä, jossa on 29″ eturengasja 27,5″ takarengas, voit rullata esteiden yli vaivattomasti ja hyötyä täydellisestä pidosta jyrkissä nousuissa. Uuden, entistä kompaktimman ja tehokkaamman Yamaha PW-X3 -moottorin ja 720 Wh akun avulla pääset nopeasti ylös vuorelle ja voit nauttia takuulla hauskoista hetkistä missä tahansa maastossa.

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

 • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
 • Kolmen vuoden koroton maksuaika
 • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
 • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
  (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
 • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
 • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Sopivat lisävarusteet

SKS Lokasuoja Mudrocker Eteen

27,5" - 29" Musta

Jos etsit korkealaatuista ja toimivaa lokasuojaa, joka suojaa pyörääsi ja itseäsi maastopyöräillessä, SKS Lokasuoja Mudrocker Eteen on erinomainen valinta.

Katso tästä taakse sopiva malli

AXA Fold Ultra Taittolukko

Tutustu AXA Fold Ultra Taittolukkoon - erittäin kestävään, kompaktiin ja helppokäyttöiseen polkupyörän lukkoon, joka tarjoaa erinomaista turvallisuutta ja suojaa varkauksilta. Suojaluokitus 14/15

CRANKBROTHERS POLKIMET STAMP 1 LARGE GEN. 2 MUSTA

 • 10 teräsnastaa, jotka tarjoavat lisäpitoa ja hallintaa polulla.
 • Poljin on varustettu Igusin laadukkailla laakereilla, jotka takaavat tasaisen ja luotettavan pyörimisen.
 • Crankbrothers Stamp 1 -polkimessa on vahva Chromoly-teräsakseli, joka kestää maaston iskuja ja painetta.
 • Poljinta kohden paino on vain 348 g, mikä parantaa hallintaa ja tehokkuutta.
 • Polkimen mitat ovat 114 x 111 mm ja se tarjoaa riittävästi tilaa jalallesi säilyttäen samalla kevyen profiilin.

Haibike Multimount MRS Kiinnike

Haibike MultiMount MRS - Monipuolinen kiinnitysratkaisu Haibike MRS -kiskoon

 

Haibike AllMtn 2 on varustettu täysin uudella Yamaha PW-X3 -moottorilla! Moottori tarjoaa korkeamman 85Nm väännön tinkimättä tutusta viiveettömästä ja voimakkaasta tuntumasta. Lisäksi Yamaha on onnistunut pienentämään moottorin kokoa 20% ja vähentämään painoa 10% edeltäjäänsä verrattuna. Tämä tarjoaa pyörävalmistajille uudenlaista vapautta rungon ajogeometrian sekä takaiskunvaimennuksen kinematiikan suunnitteluun. Haibike onkin ottanut tästä kaiken irti ja suunnitellut uuden, huippuluokan kontrollia ja varmuutta tarjoavan maastopyörärungon!

Pyörässä on lisäksi Yamahan suuri 720Wh akku, joka tarjoaa 90km – 220km kantaman. Tämä pyörä tarjoaa uuden sukupolven suorituskykyä, joka on pakko kokea!

Hyvät osasarjat maastoon

Pyörästä löytyy hyvät osasarjat niin jarrujen ja vaihteiston kuin iskunvaimennuksenkin osalta. Sramin korkealuokkainen 12-vaihteinen Sram SX-vaihteisto takaa napakan vaihtotuntuman, samalla kun Shimanon:n hydrauliset nelimäntälevyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti kovastakin vauhdista. RockShox 35 Gold RL etuhaarukan 160mm jouston ja RockShox Deluxe Select Plus takaiskarin ansiosta pyörä toimii erinomaisesti kovissa töyssyissä ja hypyissä. 29″ rengas edessä tarjoaa tarkan ja mukavan ohjauksen, kun taas 27,5″ takarengas tarjoaa erinomaista pitoa, jotta pyörä vastaisi kaikkiin sähkömaastopyörän vaatimuksiin!

Haibike Modular Rail System (MRS) tarjoaa mahdollisuuden asentaa lisävarusteita akun päälle. Nyt voit lisätä vaikka juomapullon ja lukon pyörään vaivattomasti, tyyliä unohtamatta. Lisäksi hissitolppa antaa sinulle vapautta maastossa! Voit laskea tolpan alas vaikeimmilla osuuksilla ja nostaa sen ylös esimerkiksi ylämäissä.

Yamaha A-näyttö

LCD näyttö näyttää sinulle tärkeimmät tiedot vaivattomasti ja selkeästi. Näyttö kertoo sähköpyöräsi nopeuden ja akun kapasiteetin. Näytöstä voit valita myös viidestä eri avustustasosta mieluisimman. Näyttö on kytköksissä moottoriin ja se saa virran suoraan sieltä. Yamaha LCD näyttö näyttää aina seuraavat tiedot: Sähköpyörän nopeus, sähköpyörän akun kapasiteetti, valittu avustustaso. Lisäksi voit valita näyttöön näitä ominaisuuksia näytön valikosta: Kilometrejä ajettu päivässä, kokonaiskilometrit sekä arvio jäljellä olevasta ajomatkasta, jonka akulla pääsee. Tiesitkö? Kun tilaat pyörän Ebike Centterin verkkokaupasta, otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, jotta voimme säätää pyörän juuri sinulle sopivaksi ja keskustelemme kanssasi mitä lisävarusteita pyörään kannattaisi ottaa!

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
RunkoSähkömaastopyörä Täysjousto 29/27.5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount, Travel: 160mm
MoottoriYamaha PW-X3, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusRockShox 35 Gold RL, air, Travel: 160mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
TakajousitusRockShox Deluxe Select Plus, air
JarrutSram DB8, aluminium
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram SX Eagle, 12-speed
VaihtajavipuSram SX Eagle, trigger switch
KetjuSram SX Eagle
Kampisarja
Eturatasaluminium, Sram X-Sync II, 36 Nylon directmount
Rataspakka/setti
OhjaustankoHaibike Components TheBar +++ 780mm
OhjainkannatinHaibike Components TheStem +++
SatulatolppaDropper-Post Remote, telescope, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Vivo
EtunapaHaibike Components The Hub ++ through axle 15x110mm
TakanapaHaibike Components TheHub ++ Steckachse 12x148
RenkaatMaxxis Minion DHF, 63-622 / Maxxis Minion DHR II, 66-584
VanteetWTB ST i30 TCS, double-walled rim / WTB ST i35 TCS, double-walled rim
Pyörän paino
Painoraja135kg
VarusteetLaturi, ohjekirjat. Tuotekuvat ja -tiedot saattavat olla viitteellisiä. Pyörän valmistaja varaa oikeuden vaihtaa yksittäisiä osia samanlaatuisiin tai parempiin osiin, sillä edellytyksellä ettei se heikennä pyörän tyyppiä, sopivuutta ja käyttötarkoitusta. Valmistajan tekemät mahdolliset muutokset voivat johtua esimerkiksi toimitusketjujen maailmanlaajuisista häiriöistä, tai muista vastaavista syistä. Varmista tietojen oikeellisuus ja ajantasaiset tekniset tiedot sähköpyöräasiantuntijoiltamme tilauksen yhteydessä.
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.