Ostoskoriin

-200 €

HAIBIKE ALLTRACK 7 27,5 LAVENTELI SÄHKÖPYÖRÄ

Alkaen: 4099 €
3899,00 

Haibike Alltrack 7 27,5 tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä sekä ylivertaista mukavuutta kaikissa maasto-olosuhteissa. Tämä sähköpyörä on ihanteellinen kumppani niille, jotka janoavat seikkailuja ja haluavat kokea pitkät ajomatkat huolehtimatta akun kestosta.

Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Haibike AllTrack 7 27,5 on tyylikäs sähkömaastopyörä, joka sopii erinomaisesti aktiivisille pyöräilijöille. Varustettu Yamaha PW-X3 avustusjärjestelmällä, 720wh InTube-akulla ja Shimano Deore 12 -vaihteistolla.

Haibike AllTrack 7 on upea sähkömaastopyörä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja mukavuuden kaikkeen maastopyöräilyyn. Tämä pyörä on varustettu Yamaha PW-X3 avustusjärjestelmällä, joka tarjoaa 250W tehoa ja 85Nm vääntömomentin. InTube-akku ja Fast Charger 4A -laturi takaavat pitkän käyttöajan ja nopean latauksen.

Haibike AllTrack 7 on suunniteltu kestämään vaativia maasto-olosuhteita. Pyörässä on RockShox 35 Silver TK -etuhaarukka, joka tarjoaa 140mm joustomatkan ja 15 x 110mm thru-akselin. Shimano Deore 12 vaihteinen vaihteisto varmistaa, että vaihtaminen sujuu helposti ja tarkasti.

Pyörässä on myös Shimano MT420 -jarrut, jotka tarjoavat tehokkaan pysäyttämisen kaikissa olosuhteissa. Schwalbe Nobby Nic Performance -renkaat ja WTB ST i30 TCS -vanteet takaavat erinomaisen pidon ja vakauden haastavassa maastossa.

Haibike AllTrack 7 on erittäin mukava ajaa, sillä siinä on Haibike Components TheBar ++ 780mm -ohjaustanko ja Selle Royal Vivo Unitech -satula. Freeridepedal -polkimet takaavat erinomaisen pidon ja turvallisuuden ajon aikana. Tämä sähkömaastopyörä on täydellinen valinta aktiivisille pyöräilijöille, jotka haluavat kokea seikkailuja luonnossa.

Tiesitkö? Kun tilaat pyörän Ebike Centterin verkkokaupasta, otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, jotta voimme säätää pyörän juuri sinulle sopivaksi ja keskustelemme kanssasi mitä lisävarusteita pyörään kannattaisi otta

EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.