Ostoskoriin

-200 €

HAIBIKE ALLTRACK 7 29 Laventeli Sähkömaastopyörä

Alkaen: 4099 €
3899,00 

HAIBIKE ALLTRACK 7 29 tuumainen sähkömaastopyörä edustaa maastopyöräilyn huippua, yhdistäen voiman, suorituskyvyn sekä mukavuuden täydellisesti tarjoten sinulle kaiken mitä tarvitset kun suuntaat kohti luonnon ja maaston tarjoamia haasteita.

Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

 • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
 • Kolmen vuoden koroton maksuaika
 • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
 • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
  (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
 • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
 • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401SKS Lokasuoja Mudrocker Eteen

27,5" - 29" Musta

Jos etsit korkealaatuista ja toimivaa lokasuojaa, joka suojaa pyörääsi ja itseäsi maastopyöräillessä, SKS Lokasuoja Mudrocker Eteen on erinomainen valinta.

Katso tästä taakse sopiva malli

AXA Fold Ultra Taittolukko

Tutustu AXA Fold Ultra Taittolukkoon - erittäin kestävään, kompaktiin ja helppokäyttöiseen polkupyörän lukkoon, joka tarjoaa erinomaista turvallisuutta ja suojaa varkauksilta. Suojaluokitus 14/15

Haibike Multimount MRS Kiinnike

Haibike MultiMount MRS - Monipuolinen kiinnitysratkaisu Haibike MRS -kiskoon

 

CRANKBROTHERS POLKIMET STAMP 1 LARGE GEN. 2 MUSTA

 • 10 teräsnastaa, jotka tarjoavat lisäpitoa ja hallintaa polulla.
 • Poljin on varustettu Igusin laadukkailla laakereilla, jotka takaavat tasaisen ja luotettavan pyörimisen.
 • Crankbrothers Stamp 1 -polkimessa on vahva Chromoly-teräsakseli, joka kestää maaston iskuja ja painetta.
 • Poljinta kohden paino on vain 348 g, mikä parantaa hallintaa ja tehokkuutta.
 • Polkimen mitat ovat 114 x 111 mm ja se tarjoaa riittävästi tilaa jalallesi säilyttäen samalla kevyen profiilin.

Haibike alltrack 7 sähköpyörä tarjoaa voimakkaan suorituskyvyn ja mukavuuden, kun haastat itsesi luonnossa ja kohtaat vaativia maastoja.

Moottori ja Akku: Yamaha PW-X3 -moottori on Yamahan tehokkain moottori, joka tarjoaa voimaa ja suorituskykyä. Moottori tarjoaa tehoa 85Nm vääntömomenttia, mikä mahdollistaa vaivattoman ajon ylämäissä ja haastavissa maastoissa. Akkukapasiteetti on vakuuttavat 720Wh, mikä tarkoittaa pitkää toiminta-aikaa yhdellä latauksella. Voit valita pidempiä reittejä, kokeilla vaativampia maastoja ja nauttia pitkistä päiväretkistä ilman huolta siitä, että akku tyhjenee kesken matkan.

Ajo-ominaisuudet: Habike alltrack 7 yhdistää tinkimättömän kestävyyden ja korkealaatuiset komponentit tarjoten täydellisen vaihtoehdon kaikille maastopyöräilystä intohimoisesti nauttiville. Pyörä on suunniteltu kohtaamaan kaikki haasteet ja antamaan sinulle mahdollisuuden kokea jokainen hetki täysillä niin poluilla kuin maastossakin.

Vaihteisto ja Jarrut: Shimano Deore 6100 12-vaihteinen vaihtaja takaa sulavan ja tarkan vaihtamisen, mikä tekee pyöräilystä entistäkin nautinnollisempaa.  Shimanon MT420 -hydrauliset nelimäntä levyjarrut tarjoavat erinomaista jarrutusvoimaa ja täydellistä hallittavuutta kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Etujarrun 203 mm jarrulevy tuo lisää turvallisuutta ja tehokkuutta jarrutukseen, mikä tekee ajamisesta entistäkin miellyttävämpää sekä turvallisempaa.

Jousitus: RockShox 35 Silver TK -ilmakeula on suunniteltu tarjoamaan pyöräilijälle erinomaista suorituskykyä ja hallittavuutta vaikeissa maasto-olosuhteissa. Tämä edistyksellinen ilmakeula tuo mukanaan vaikuttavat 130 mm joustoa, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin pyöräilyyn epätasaisilla teillä ja vaihtelevissa maastossa.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Yamahan A-näyttö: Yamaha LCD näyttö tarjoaa sinulle vaivatonta ja selkeää tietoa sähköpyöräsi toiminnoista. Tämä kätevä näyttö näyttää kaikki tarvittavat tiedot nopeasti ja selkeästi. Näytössä näet ensinnäkin sähköpyöräsi nopeuden ja akun kapasiteetin, lisäksi näytöstä on nähtävissä trippi-mittari, kokonaiskilometrit ja arvio jäljellä olevasta ajomatkasta jonka akun kapasiteetti vielä mahdollistaa. Voit valita neljästä eri avustustasosta itsellesi mieluisan, sen lisäksi valittavanasi on automaatti-moodi joka valitsee sopivan avustustason puolestasi.

Varusteet: Halutessasi voit varustaa pyörän mm. lokasuojilla, seisontatuella, tai vaikka tavaratelineellä vastaamaan omia tarpeitasi. Pyörään on mahdollista asentaa myös tehokkaat valot eteen sekä taakse, valot saavat virtansa suoraan pyöräsi akusta joten sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä että valot sammuvat kesken matkan.

Astu satulaan ja anna seikkailun voiman viedä sinut mukanaan – tämä on maastoajoelämys, joka jää unohtumattomana mieleesi.

Käyttäjä
RunkoKorkearunkoinen sähköpyörä 29" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriYamaha PW-X3, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusRockShox 35 Silver TK, air, Travel: 130mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
Takajousitus
JarrutShimano MT420, aluminium, 203mm / Shimano MT420, aluminium, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaShimano Deore M6100, 12-speed
VaihtajavipuShimano Deore M6100, trigger switch
KetjuShimano M6100
Kampisarja
Eturatassteel, 38
Rataspakka/setti
OhjaustankoHaibike Components TheBar ++ 780mm
Ohjainkannatinaluminum, A-head
Satulatolppapatent, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Vivo Unitech
EtunapaShimano MT400-B
TakanapaShimano MT410-B
RenkaatSchwalbe Nobby Nic Performance, 65-622
VanteetWTB ST i30 TCS, double-walled rim
Pyörän paino
Painoraja150kg
Varusteet
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.