Ostoskoriin

-400 €

HAIBIKE ALLTRAIL 3 720Wh Harmaa Sähkömaastopyörä

Alkaen: 4299 €
3899,00 

Katso myös musta väri

Jos etsit sähköpyörää, joka tarjoaa hallintaa ylämäessä ja joustavuutta alamäessä, löydät ALLTRAIL 3:ssa ihanteellisen kumppanin! Unohda kompromissit ja koe parhaat puolet molemmista maailmoista yhdistelmällä, jossa on 29 tuuman eturengas ja 27,5 tuuman takarengas. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä takaa sujuvan ja tehokkaan etenemisen maastossa ja joustavuuden kaarteissa.

Alltrail 3:ssa on 10-vaihteinen Shimano Deore -vaihtaja, joka takaa parhaan mahdollisen välityssuhteen kaikenlaisessa maastossa. Yamahan uusi PW-S2-moottori, jonka huippuvääntömomentti on 75 Nm, tarjoaa lisävoimaa aina, kun tarvitset sitä.

SR Suntourin ilmajoustohaarukka, jossa on 140 mm joustomatka, takaa mukavuuden ja varauksen kaikkein vaativimpiinkin maastoihin. Olitpa sitten kokenut maastopyöräilijä tai vasta aloitteleva seikkailija, Alltrail 3 on valmiina viemään sinut uusille poluille.

Haibike Alltrail 3 – tämä on sähköpyörä, joka on suunniteltu parantamaan maastopyöräilykokemustasi. Se on luotu yhdistämään mukavuus ja suorituskyky, riippumatta siitä, mihin polku sinut johtaa.

Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

 

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Haibike | ME OLEMME ePERFORMANCE

“Haibike XDURO täysjoustomalliston esittelyllä vuonna 2010 avasimme ovet aivan uudelle pyöräurheilulle: ePerformancelle. Tämä merkitsi Haibiken menestystarinan alkua ja aloitti koko sähköpyörä-buumin. Olimme ensimmäiset, ja pitkään ainoa taho, joka uskoi urheilullisten sähköpyörien potentiaaliin, ja uskomme yhä tänään – enemmän kuin koskaan.” – Haibike Germany

Haibike on kehittänyt intohimoisesti polkupyöriä jo vuodesta 1995. Nyt Haibike on Euroopan myydyin sähköpyörämerkki ja tunnustettu sähköpyöräilyn pioneeri jo vuodesta 2010 lähtien. Laajan valikoiman ansiosta Haibike tarjoaa yli 60 erilaista pyörämallia, joten merkiltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
RunkoSähkömaastopyörä Täysjousto 29/27.5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount, Travel: 140mm
MoottoriYamaha PW-S2, 250W, 75Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour XCR34 Air LO-R Boost, air, Travel: 140mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
TakajousitusRockShox Deluxe Select Plus, air
JarrutShimano MT420, aluminium, 203mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaMicroshift Advent X RD-M6205M, 10-speed
VaihtajavipuMicroshift Advent X SL-M9505-R, trigger switch
KetjuKMC e10S
Kampisarja
Eturatassteel, 38 Nylon directmount
Rataspakka/setti
OhjaustankoHaibike Components TheBar ++ 780mm
Ohjainkannatinaluminum, A-head
SatulatolppaHaibike Components TheSeatpost ++, 31.6mm, aluminium
SatulaSelle Royal Vivo
EtunapaAlu Nabe
TakanapaAlu Nabe
RenkaatSchwalbe Nobby Nic Performance, 60-622 / Schwalbe Nobby Nic Performance, 65-584
VanteetRodi Tryp 30, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja130kg
VarusteetLaturi, ohjekirjat. Tuotekuvat ja -tiedot saattavat olla viitteellisiä. Pyörän valmistaja varaa oikeuden vaihtaa yksittäisiä osia samanlaatuisiin tai parempiin osiin, sillä edellytyksellä ettei se heikennä pyörän tyyppiä, sopivuutta ja käyttötarkoitusta. Valmistajan tekemät mahdolliset muutokset voivat johtua esimerkiksi toimitusketjujen maailmanlaajuisista häiriöistä, tai muista vastaavista syistä. Varmista tietojen oikeellisuus ja ajantasaiset tekniset tiedot sähköpyöräasiantuntijoiltamme tilauksen yhteydessä.
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Muut ostivat lisäksi

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.