Ostoskoriin

HAIBIKE NDURO 8 Freeride musta sähkömaastopyörä

7999,00 

HAIBIKE NDURO 8 Freeride on musta alamäkisähkömaastopyörä, joka edustaa Haibiken Saksassa valmistettua mestarillista osaamista. Pyörässä ylpeilee maineikkaat Öhlins 180 mm iskunvaimentimet ja maailman tehokkaimmat Magura MT7 -jarrut 220 mm etulevyllä.

Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä
Katso esittelyvideo Nduro freeride sähköpyörästä

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Haibike Nduro 8 Freeride edustaa ylpeänä Haibiken Nduro-sarjaa, joka on suunniteltu kestämään haastavimmatkin maastot ja kovimmat vauhdit. Pyörässä on identtiset 180 mm joustomatkat sekä edessä että takana, tarjoten vauhdikasta mutta turvallista ajokokemusta kaikenlaisissa maastoissa. Voimakas Yamaha PW-X3 -moottori tuottaa vaikuttavat 85 Nm vääntöä, mikä varmistaa suorituskyvyn niin ylä- kuin alamäissäkin. Lisäksi suuri 720 Wh akku mahdollistaa pitkät ajomatkat ilman huolta energian loppumisesta.

Nduro 8 Freeride on varustettu 12-vaihteisella Sram GX Eagle -vaihteistolla ja tehokkailla Magura MT7 -jarruilla. Pyörän matkanteosta huolehtivat edessä oleva Öhlins DH38 -keula 180 mm joustomatkalla ja takana oleva jousitettu Öhlins TTX 22 M.HAIBIKE NDURO 8 Freeride on musta alamäkisähkömaastopyörä, joka edustaa Haibiken Saksassa valmistettua mestarillista osaamista. Pyörässä ylpeilee maineikkaat Öhlins 180 mm iskunvaimentimet ja maailman tehokkaimmat Magura MT7 -jarrut 220 mm etulevyllä.

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
RunkoSähkömaastopyörä Täysjousto 29/27.5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount, Travel: 180mm
MoottoriYamaha PW-X3, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Interface - X
Näytön kytkin
EtujousitusÖhlins DH38 M.2, air, Travel: 180mm, aluminium steerer tube 1 1/8", 20 x 110mm thru-axle
TakajousitusÖhlins TTX 22 M, Coil
JarrutMagura MT7, 220mm / Magura MT7, 203mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram GX Eagle Transmission 12-S, 12-speed
VaihtajavipuSram GX Eagle, trigger switch
KetjuSram GX Eagle
Kampisarja
Eturatasaluminium, Haibike Components, 36 Nylon directmount
Rataspakka/setti
OhjaustankoRaceface Atlas Alu 820mm
OhjainkannatinRaceface Chester 35, direct mount, Bar bore: 35mm
SatulatolppaDropper-Post Remote, telescope, 34.9mm, aluminium
Satulafi'zi:k Terra Aidon X5-160
Etunapa
Takanapa
RenkaatSchwalbe Magic Mary Evo TLE, 62-622 / Schwalbe Big Betty Evo Gravity, 65-584
VanteetMavic E-Deemax
Pyörän paino
Painoraja120kg
VarusteetLaturi, ohjekirjat. Tuotekuvat ja -tiedot saattavat olla viitteellisiä. Pyörän valmistaja varaa oikeuden vaihtaa yksittäisiä osia samanlaatuisiin tai parempiin osiin, sillä edellytyksellä ettei se heikennä pyörän tyyppiä, sopivuutta ja käyttötarkoitusta. Valmistajan tekemät mahdolliset muutokset voivat johtua esimerkiksi toimitusketjujen maailmanlaajuisista häiriöistä, tai muista vastaavista syistä. Varmista tietojen oikeellisuus ja ajantasaiset tekniset tiedot sähköpyöräasiantuntijoiltamme tilauksen yhteydessä.
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.