Ostoskoriin

-900 €

HAIBIKE TREKKING 8 High Sininen Sähköpyörä

Alkaen: 4799 €
3899,00 

Uusi Trekking 8 HIGH ei jätä ulkonäön ja tekniikan osalta mitään toivomisen varaa: Uusi ja tehokas Bosch Performance CX Smart System -moottori antaa tehokkaan tuen vuorenrinteillä sekä innovatiiviset tekniset ominaisuudet.

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Lisävarusteet tästä

AXA Fold Ultra Taittolukko

Tutustu AXA Fold Ultra Taittolukkoon - erittäin kestävään, kompaktiin ja helppokäyttöiseen polkupyörän lukkoon, joka tarjoaa erinomaista turvallisuutta ja suojaa varkauksilta. Suojaluokitus 14/15

SKS Water bottle Monkey Bottle 600 ml Transparent juomapullo

Monkey Bottle on 600 ml läpinäkyvä vesipullo, jossa on silmiinpistävä valkoinen ja sininen grafiikka. Se ei ole vain toiminnallinen, vaan myös tyylikäs lisä pyöräretkillesi. Pullo tulee mukanaan kätevän FidLock-kiinnikkeen, joka tekee pullon kiinnittämisestä ja irrottamisesta vaivatonta. Pysy nesteytettynä ja tyylikkäänä Monkey Bottlen avulla!

XLC POLKIMET Flat Alumiini Musta Small

Erittäin laadukkaat XLC polkimet maasto sekä retkipyörille.

Alumiinikehikko, ultraohut muotoilu, Vaihdettavat pinnat.

mitat: 99,5x96 mm

Täysin integroitu 750 wattitunnin Bosch PowerTube takaa siistin ulkonäön ja riittävän tehon pitkilläkin retkillä. Laadukkaat Shimanon vaihdeosat, 100 mm:n SR Suntour -joustohaarukka ja muut liikennesääntöjen mukaiset varusteet varmistavat, että olet aina oikein varusteltu huolettomiin pyöräretkiin teillä ja kevyillä sorateillä.

Koe uusi Shimano Cues -osasarja, joka asettaa etusijalle kestävyyden ja varmatoimisuuden. 11-vaihteinen U8000-malli on suunniteltu erityisesti kaupunki- ja hyötypyöriin.

Uudessa Cues-sarjassa käytetään Linkglide-teknologiaa, joka pidentää kulutusosien käyttöikää jopa kolminkertaiseksi. Vaihteiden vaihtaminen on pehmeää ja lähes huomaamatonta. Kaikki osat on suunniteltu yhteensopiviksi 11-vaihteisen ketjun kanssa, mikä lisää käytännöllisyyttä ja varaosien saatavuutta.

Haibike on saksalaisen insinöörityön taidonnäyte ja Euroopan myydyin sähköpyörämerkki – eikä syyttä. Haibike polkaisi innovaation rattaansa vauhtiin vuonna 1995 eikä ole sen jälkeen pysähtynyt. Ebike Centeristä löydät laadun, eli oman Haibiken, niin maastopyöräilyyn kuin kaupunkiajoon.

Haibike | ME OLEMME ePERFORMANCE

“Haibike XDURO täysjoustomalliston esittelyllä vuonna 2010 avasimme ovet aivan uudelle pyöräurheilulle: ePerformancelle. Tämä merkitsi Haibiken menestystarinan alkua ja aloitti koko sähköpyörä-buumin. Olimme ensimmäiset, ja pitkään ainoa taho, joka uskoi urheilullisten sähköpyörien potentiaaliin, ja uskomme yhä tänään – enemmän kuin koskaan.” – Haibike Germany

Haibike on kehittänyt intohimoisesti polkupyöriä jo vuodesta 1995. Nyt Haibike on Euroopan myydyin sähköpyörämerkki ja tunnustettu sähköpyöräilyn pioneeri jo vuodesta 2010 lähtien. Laajan valikoiman ansiosta Haibike tarjoaa yli 60 erilaista pyörämallia, joten merkiltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
RunkoKorkearunkoinen sähköpyörä 27,5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriBosch Performance CX Smart System, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuBosch PowerTube 750wh avaimella irroitettava. Laturi: Bosch Standard Charger 4Ah
NäyttöBosch Kiox 300 + LED Remote
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour Mobie 25 LOR Lockout, steel spring, Travel: 100mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 100mm thru-axle
Takajousitus
JarrutShimano MT400, aluminium, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaShimano Cues U6000, 11-speed
VaihtajavipuShimano Cues U6000, rapidfire
KetjuShimano Cues LG500
Kampisarja
Eturatassteel, 38
Rataspakka/setti
OhjaustankoHaibike Components TheBar ++ 740mm
OhjainkannatinHaibike Components The Stem ++, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppapatent, 34.9mm, aluminium
SatulaHaibike Components TheSaddle
EtunapaShimano MT400
TakanapaShimano MT401
RenkaatSchwalbe Al Grounder Performance, 60-584, reflex
VanteetRodi Tryp 30, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja140kg
VarusteetLokasuojat, tavarateline, Seisontatuki, Ajovalot, Heijastimet, ohjekirjat ja Laturi
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Muut ostivat lisäksi

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.