Ostoskoriin

-900 €

HAIBIKE TREKKING 8 Low Kiiltävä Sininen Hopea

Alkaen: 4799 €
3899,00 

HAIBIKE TREKKING 8  sähköpyörä on Käytännöllinen retkipyörä tehokkaalla Boschin moottorilla sekä huippu osilla varustettu. Tehoa ja älyä samassa paketissa !

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Haibike Trekking 8 Sähköpyörästä löytyy tehoa ja tekniikkaa – Vaivatonta menoa !

Moottori ja Akku: Haibike Trekking 8:ssä on upouusi Bosch Performance CX Smart System moottori, joka tarjoaa 85Nm vääntöä mikä tekee Trekking 8:sta voimakkaan kumppanin kaikissa maastoissa. Tämän lisäksi Boschin suuri 750 Wh akku pitää huolen siitä, että voit nauttia pitkistä ajoista ilman huolta akun kestosta. Tarvittaessa voit myös asentaa lisäakun, joka nostaa akun kapasiteetin yhteensä 1250 wattituntiin, joten mahdollisuutesi pitkille seikkailuille ovat lähes rajattomat.

Ajo-ominaisuudet: Trekking 8 on suunniteltu kestämään ympärivuotista käyttöä ja tarjoamaan mukavuutta kaikissa olosuhteissa. Sen ajoasento yhdistää sporttisuuden ja rentouden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkiajoon sekä pitkille retkille.

Vaihteisto: Koe uusi Shimano Cues -osasarja, joka asettaa etusijalle kestävyyden ja varmatoimisuuden. 11-vaihteinen U8000-malli on suunniteltu erityisesti kaupunki- ja hyötypyöriin.

Uudessa Cues-sarjassa käytetään Linkglide-teknologiaa, joka pidentää kulutusosien käyttöikää jopa kolminkertaiseksi. Vaihteiden vaihtaminen on pehmeää ja lähes huomaamatonta. Kaikki osat on suunniteltu yhteensopiviksi 11-vaihteisen ketjun kanssa, mikä lisää käytännöllisyyttä ja varaosien saatavuutta.

Jousitus: SR Suntour Mobie 25 LOR -joustohaarukka 100mm joustolla yhdessä 27,5+ renkaiden kanssa pehmentää tien epätasaisuuksia erinomaisesti.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Bosch Kiox 300 -näyttö: Kiox 300 on ajotietokone, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen urheilulliselle sähköpyöräilijälle.  Selkeä näyttö, joka tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin tärkeisiin tietoihin. Bluetooth-yhteys mahdollistaa GPS-navigoinnin, ajodatan siirron puhelimeen ja syketietojen yhdistämisen ajotietokoneeseen. Voit mukauttaa näytön näyttämään juuri ne tiedot, jotka sinulle ovat tärkeitä. Voit muokata avustustasoja, suorittaa järjestelmäpäivityksiä ja tallentaa sekä tarkastella kaikkea ajodataa helposti ja vaivattomasti. Magneettikiinnityksen ansiosta näyttö pysyy tukevasti kiinni, mutta sen voi silti irrottaa helposti ajojen välillä.

Varusteet: Vakiovarusteisiin kuuluvat myös lokasuojat, tavarateline, seisontatuki sekä valot, jotka tekevät pyöräilystäsi vieläkin kätevämpää ja turvallisempaa.

Tunne vapaus Haibike Trekking 8:lla – Voimaa ja mukavuutta matkoihisi!

Käyttäjä
RunkoMatalarunkoinen sähköpyörä 27,5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriBosch Performance CX Smart System, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuBosch PowerTube 750wh avaimella irroitettava. Laturi: Bosch Standard Charger 4Ah
NäyttöBosch Kiox 300 + LED Remote
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour Mobie 25 LOR Lockout, steel spring, Travel: 100mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 100mm thru-axle
Takajousitus
JarrutShimano MT400, aluminium, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaShimano Cues U6000, 11-speed
VaihtajavipuShimano Cues U6000, rapidfire
KetjuShimano Cues LG500
Kampisarja
EturatasSram X-Sync 2, 38
Rataspakka/setti
OhjaustankoHaibike Components TheBar ++ 740mm
OhjainkannatinHaibike Components The Stem ++, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppapatent, 34.9mm, aluminium
SatulaHaibike Components TheSaddle
EtunapaShimano MT400
TakanapaShimano MT401
RenkaatSchwalbe Al Grounder Performance, 60-584, reflex
VanteetRodi Tryp 30, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja130kg
VarusteetLokasuojat, tavarateline, Seisontatuki, Ajovalot, Heijastimet, ohjekirjat ja Laturi
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.