Ostoskoriin

Polkupyörän tavarateline Thule Tour Rack

110,95 

Saatavuus

Tervetuloa tutustumaan Thule Tour -pyörätelineeseen, joka on patentoitu teline, johon useimpien polkupyörien etu- tai takaosa kiinnittyy – täysjousitetuista maastopyöristä maantiepyöriin.

Thule Tour -pyöräteline on todella kätevä tapa lastata pyöräsi ja sen varusteet. Tämä vahvarunkoinen pyöräteline pysyy paikallaan raskaankin kuorman alla ja auttaa suojaamaan pyörän runkoa. Telineen pidikkeet estävät varusteita liukumasta pois, joten voit olla varma, että kuormasi pysyy turvallisesti paikoillaan.

Tämän pyörätelineen kiinnitys on erittäin helppoa, ja asennuksen jälkeen voit kiinnittää pyörälaukkuja, pyöränkorin tai muita lisävarusteita pyöräsi päälle. Kumipidikkeet pitävät telineen tukevasti paikoillaan ja estävät sen liukumisen laukkujen alla. Asentaminen ja poistaminen käy kätevän kiinnitysjärjestelmän avulla nopeasti ja vaivattomasti.

Thule Tour -pyöräteline sopii renkaan välys enintään 29″ x 2,5″ pyörille. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tätä pyörätelinettä useimmilla pyörillä, oli kyseessä sitten täysjousitettu maastopyörä tai kevyt maantiepyörä.

Tämä pyöräteline on erittäin käytännöllinen ja toimiva ratkaisu pyöräilytarpeisiin. Se on varustettu valmiiksi asennetulla valo-/heijastinpaikalla, joka parantaa pyöräilijän näkyvyyttä pimeässä. Lisäksi säädettävät tasot ja kiskot varmistavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

Thule Tour -pyöräteline on erittäin vankkarakenteinen ja monipuolinen ratkaisu pyöräilytarpeisiin. Tilaa omasi jo tänään ja lähde nauttimaan pyöräilystä vaivattomasti ja käytännöllisesti!

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.