Ostoskoriin

Tunturi Bomber 24″ lastenpyörä 33cm

649,00 

Tutustu upeaan Tunturi Bomber 24″ 7-v -maastopyörään, joka on suunniteltu erityisesti 125–140 cm pituisille nuorille. Tämä huippuluokan pyörä on täydellinen valinta niin koulumatkoille kuin metsäpoluillekin, tarjoten käyttäjälleen turvallisen ja nautittavan kyydin.

Runko on valmistettu kestävästä alumiinista, ja sen matala muotoilu mahdollistaa helpon ja mukavan käsittelyn. Pyörän joustohaarukka, RST CAPA-T24-DS TR:50 mm, tekee pyöräilystä pehmeää ja vaimentaa maaston epätasaisuuksia, mikä parantaa ajokokemusta merkittävästi.

Tunturi Bomber 24″ 7-v on varustettu seitsemällä Shimano Nexus Revoshift -vaihteella, jotka on integroitu ohjaustangon kädensijaan. Tämän ansiosta vaihteiden vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Pyörässä on myös Shimano MT-200 hydrauliset levyjarrut, jotka tarjoavat erinomaisen jarrutustehon ja turvallisuuden.

Tässä pyörässä on huomioitu myös lisävarusteet. Pyörään voidaan lisätä lokasuojat ja lukko, jos tarpeen. Pyörän mukana tulee myös kätevä seisontatuki ja soittokello.

Renkaina toimivat laadukkaat Mitas Ocelot 24×2.1 (54-507), jotka tarjoavat hyvän pidon ja kestävät kovaakin käyttöä. Mukava Selle Royal -istuin sekä Herrmans kraton -kädensijat takaavat mukavan ajokokemuksen.

Tunturi Bomber 24″ 7-v on saatavilla upeassa matta-antrasiitti/sininen -värityksessä. Pyörän paino on 13,6 kg, ja runkokoko on 32 cm, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin nuoren pyöräilijän seikkailuihin.

Hanki Tunturi Bomber 24″ 7-v tänään ja anna nuoren kokea pyöräilyn ilo parhaimmillaan!

Saatavuus

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401



EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.