Ostoskoriin

-1730 €

TUNTURI E-HYBRID 2.0 Mid runkoinen sähköpyörä

Alkaen: 3729 €
1999,00 

Tunturin laadukas ja sporttinen hybridisähköpyörä on omiaan työmatkoilla ja pyöräretkillä. Pyörästä löytyy huikeita ominaisuuksia kuten sähköinen automaattivaihteisto sekä säädettävä ohjainkannatin.

Katso esittelyvideo TUNTURI E-HYBRID 2.0 mallista

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

 • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
 • Kolmen vuoden koroton maksuaika
 • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
 • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
  (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
 • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
 • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 01073994012 kpl asennettuna SCHWALBE Nastarengas Marathon Winter Plus Standard 700 x 40c 28 x 1,60 (42-622) 240 nastaa

Koe huippuluokan suorituskyky ja turvallisuus Schwalbe Marathon Winter Plus nastarenkaalla, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin talviolosuhteisiin. Tämä rengas on varustettu 240 tehokkaalla nastalla, jotka takaavat poikkeuksellisen pidon ja hallinnan liukkailla ja jäisillä teillä. Renkaan koko on 28 x 1,60 (ETRTO-standardi 42-622), mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monipuoliseen talviajoon.

2 kpl SCHWALBE Nastarengas Marathon Winter Plus 75,90€kpl
1 kpl Asennus nastarenkaat 44,95€

AXA UPI-150 Plug-in Kaapeli

Tutustu AXA UPI-150 Plug-in Kaapeliin - kestävään ja turvalliseen lisävarusteeseen, joka on suunniteltu yhteensopivaksi AXA Imenso Runkolukon kanssa parantaen polkupyöräsi turvallisuutta entisestään!

AXA UPI-150 Plug-in Kaapeli on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka tarjoaa erinomaisen vastustuskyvyn leikkaus- ja murtovoimia vastaan. Kaapelin pituus, 150 cm, mahdollistaa pyörän kiinnittämisen kiinteisiin kohteisiin, kuten tolppiin tai pyörätelineisiin, lisäten turvallisuutta ja estäen varkauksia.

UPI-150 Plug-in Kaapelin ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä helpon liittää AXA Imenso Runkolukkoon. Yhdessä nämä kaksi tuotetta muodostavat tehokkaan ja turvallisen lukitusjärjestelmän pyörällesi.

Tunturin eHYBRID 2.0 Lady on huipputason hybridisähköpyörä, joka tarjoaa mukavuutta ja tehokkuutta niin työmatkoihin kuin vapaa-ajan pyöräretkille. Tämä pyörä on suunniteltu erityisesti aktiivisille kulkijoille, jotka arvostavat laadukkaita komponentteja ja modernia tekniikkaa.

Runko ja Ajo-ominaisuudet:

 • Runko: Kevyt ja kestävä alumiinirunko tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen ja on saatavilla kahdessa eri koossa; 48 sopii 155–167 cm pitkille ja 53 168–177 cm pitkille kuskeille. Mattaharmaa/punainen-musta värivaihtoehto lisää tyylikkyyttä.
 • Etuhaarukka: Rockshox Paragon / RST Volant 9 TNL(HLO) tarjoaa 60mm joustoa, parantaen mukavuutta huonokuntoisilla teillä. Jousto voidaan myös lukita, mikä tekee pyörästä entistä monipuolisemman.

Voimansiirto ja Jarrut:

 • Sähkömoottori: Shimano STEPS E6100 -keskimoottori (60Nm) tarjoaa riittävästi voimaa mäkien nousuun ja vastatuuleen ajamiseen.
 • Vaihteisto: Shimano Nexus 5-v Di2 elektroninen vaihdejärjestelmä tarjoaa nopeat ja sujuvat vaihdot.
 • Jarrut: Shimano MT-200 hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan ja luotettavan pysäytysvoiman kaikissa sääolosuhteissa.

Akku ja Sähköavustus:

 • Akku: 504Wh Shimano BT-E8035 lithium-ion akku on helppo ladata ja irrottaa, mahdollistaen joustavan latauksen kotona tai työpaikalla.
 • Sähköavustus: Valittavissa kolme tehoaluetta (High, Normal, Eco) mahdollistavat räätälöidyn avustustason riippuen tarpeesta ja maastosta. Akun kesto High-tasolla noin 93 km, Normal-tasolla 130 km ja Eco-tasolla 185 km.

Varusteet:

 • Renkaat: Schwalbe Road Cruiser 42-622 pistosuojatut renkaat sivuheijastimilla varmistavat turvalliset ja sujuvat ajot.
 • Valaisimet: Tehokkaat etu- ja takavalot, jotka ottavat virtansa suoraan akusta, parantavat näkyvyyttä pimeässä.
 • Lisävarusteet: Mukana tulevat muun muassa seisontatuki, soittokello ja tavarateline pikalukittavalle tavarakorille.

Tunturin eHYBRID 2.0 Lady -sähköpyörä on ihanteellinen valinta modernille pyöräilijälle, joka arvostaa laatua, tehokkuutta ja mukavuutta. Tämä pyörä varmistaa, että jokainen matka on nautinnollinen kokemus, oli kyseessä sitten kaupunkiajo tai maaseudun tutkiminen. Lähde seikkailuun Tunturin kanssa!

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
RunkoAlumiini
MoottoriShimano STEPS e6100 60Nm, 250w
AkkuShimano BT-E8035 Lithium-ion 504Wh / LATAUSAIKA: 2,5h 80%, 4h 0->100%
NäyttöSC-E6100 2.7" (6.9cm) High, Normal, Eco
Näytön kytkin
EtujousitusRST Volant 9 TNL(HLO) 60mm / ROCKSHOX PARAGO Ilmajoustokeula
Takajousitus
JarrutShimano MT-200 hydrauliset levyjarrut
Jarrulevyt
TakavaihtajaShimano Nexus 5-v Di2 (Sähköinen automaattivaihteisto)
VaihtajavipuShimano SW7000, 5-v
Ketju
KampisarjaShimano FC-E6100 44T
Eturatas
Rataspakka/setti
OhjaustankoXLC alumiini 640mm
OhjainkannatinA-Head alumiini, säädettävä
SatulatolppaAlumiini 30,9 mm
Satula
Etunapa
Takanapa
RenkaatSchwalbe Road Cruiser 42-622 pistosuojattu, sivuheijastin
VanteetRodi Connect, alumiini kaksoisseinämä 622x19C
Pyörän paino
Painoraja120kg
VarusteetPOLKIMET: Alumiini non-slip VALAISIN: Edessä ja takana LUKKO: Basta Defender LOKASUOJAT: Eurofender-muovi TAVARATELINE: Atran Velo Tour 365 AVS MUUTA: Etu- ja takavalaisin, jotka ottavat virtansa akusta, soittokello, seisontatuki, tavaratelineeseen saa kiinnitettyä pikalukittavan tavarakorin VÄRIT: Mattaharmaa/punainen-musta Runkokoot: 48 (155–167) ja 53 (168–177)
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Muut ostivat lisäksi

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.