Ostoskoriin

-900 €

Tunturi E290 CE XL/52cm

Alkuperäinen hinta oli: 3499,00 €.Nykyinen hinta on: 2599,00 €.

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 2599,00 .

Tunturi E290 CE on urheilullinen maastopyörä, joka on varustettu tehokkaalla Shimano E7000 -sähkömoottorilla. Laadukas Rockshox Judy -joustohaarukka tarjoaa mukavan ajokokemuksen haastavissa maastoissa. Pyörässä on suurempi 504 Wh akku, joka takaa pitkän käyttöajan. Tämä CE-malli on juhlistus Tunturin satavuotiselle historialle.

Saatavuus

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Tunturi Century Edition -sähkömaastopyörä on loistava valinta urheilulliseen maastopyöräilyyn. Pyörässä on kehitetty Shimano E7000 -sähkömoottori, jonka vääntö on 60 Nm. Tämä moottori on suunniteltu erityisesti maastopyörille ja tarjoaa tarkkuutta ja pehmeyttä polkemiseen. Sillä on riittävästi tehoa haastaviin maastoihin, kuten jyrkkiin ylämäkiin ja juurakoiden ylittämiseen. Pyörä on varustettu herkällä RockShox Judy -joustohaarukalla, joka auttaa hallitsemaan haastavia reittejä.

Tunturi Century Edition on varustettu Shimano STEPS E7000 -sähkömoottorilla, joka antaa sinulle ylimääräistä potkua raskaassa maastossa. Voit hallita moottoria helposti pyörän ohjaustangosta, joka sijaitsee käden ulottuvilla. Moottorin vääntö auttaa sinua kiipeämään helposti jyrkkiä mäkiä ylös ja pitää vauhdin yllä maastoajossa.

Pyörän runko on valmistettu kevyestä alumiinista, joka antaa pyörälle keveyttä ja kestävyyttä. Pyörässä on myös Shimano hydrauliset levyjarrut, jotka toimivat erittäin tehokkaasti, kun ajat haastavissa olosuhteissa. Tunturi Century Edition -sähkömaastopyörä on varustettu 29-tuumaisilla Schwalbe Nobby Nic -renkailla, jotka ovat valmistettu kestävästä materiaalista ja tarjoavat erinomaista pitoa haastavissa olosuhteissa.

Tunturi Century Edition -sähkömaastopyörä on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kokea urheilullisen ajokokemuksen haastavassa maastossa. Pyörän tekniset tiedot löytyvät alla olevasta taulukosta:

Tekniset tiedot
Moottori Shimano STEPS E7000 60 Nm
Akku Shimano BT-E8010 504 Wh
Latausaika 2h 80%, 4.5h 0->100%
Runko Alumiini
Paino 21 kg
Renkaat Schwalbe Nobby Nic 29×2.35
Jarrut Shimano hydrauliset levyjarrut
Etuhaarukka RockShox Judy Silver 120 mm
Vaihteisto Sram NX 11
Vanteet Rodi Tryp 25 622x25C
Kampisarja Shimano FC-E8000 165mm 36T
Vaihdevivut
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.