Ostoskoriin

Vuoden lisätakuu sähköpyörille

Me luotamme tekemiseemme, tästä syystä EBIKE CENTER PLUS -Lisätakuulla ajat huolettomammin 3 vuoden ajan.

Kun ostat sähköpyörän meiltä ja suoritat määräaikaishuollot ajallaan Ebike Centerin virallisessa merkkihuollossa, saat käyttöösi Ebike Center yhden vuoden lisätakuun.

(Määräaikaishuollot: Ensihuolto 300-500km tai 3kk, vuosittain Kausihuolto 2000km välein tai 12kk välein.)

Vuoden lisätakuu lisätään alkuperäisen 2 vuoden takuuajan päälle, jolloin yhteenlaskettu takuuaika on 3 vuotta.

Valmistajan myöntämä polkupyörien teräs- ja alumiinirungoille 5 vuoden takuun ostopäivästä lukien jäljempänä mainituin takuuehdoin ja etuhaarukoille, maalipinnalle ja muille polkupyörän osille 2 vuoden takuun ostopäivästä lukien. EBIKE CENTER PLUS tarjoaa 1 vuoden lisätakuun tämän 2 vuoden takuun päälle.

Takuuasioissa noudatamme kuluttajansuojalaissa määriteltyjä vaatimuksia.

  1. Valmistajan määrittelemä takuu alkaa tuotteen ostopäivästä, ei käyttöönottopäivästä.
  2. Takuu kattaa vain raaka-aine- ja valmistus virheistä johtuvat viat. Jos edellä mainituista virheistä johtuen polkupyörässä esiintyy vikoja esim. etuhaarukassa, lokasuojissa tai tavaratelineessä, korvataan ne tarvikeosilla.
  3. Polkupyörän valmistajan antaman tuotetakuun piiriin eivät kuulu lukkojen avaimet, valaisinlaitteiden polttimot ja paristot, eivätkä sellaiset varusteet, jotka on asennettu tuotteeseen lisävarusteena myyjäliikkeen toimesta.
  4. Takuu ei kata vikoja, jotka aiheutuvat ostajan suorittamatta jättämistä tai puutteellisista huolloista, muiden kuin alkuperäisten varaosien käyttämisestä, virheellisestä korjauksesta tai muutoksesta tuotteen rakenteessa ilman valmistajan kirjallista suostumusta tai tavanomaisesta kulumisesta ja huononemisesta.
  5. Puutteita tai virheitä sellaisissa kohdissa, jotka huolto-ohjeiden mukaan vaativat säännöllistä huoltoa tai säätämistä luovutuksen jälkeen, ei katsota takuun alaisiksi virheiksi ellei puutteellisuus tai virhe esiinny asiantuntevan säätämisen ja huollon jälkeenkin. Tuotetakuu ei myöskään kata poikkeuksellisten sääolosuhteiden aiheuttamia häiriöitä tuotteen toiminnassa.
  6. Tuotteen lujuuteen tai käyttökelpoisuuteen vaikuttamattomia pieniä virheitä ulkopinnoissa samoin kuin pieniä epätasaisuuksia maalauksessa, lakkauksessa, kromauksessa tai virheitä pinnoissa, jotka aiheutuvat sään vaihteluista tai normaalista käytöstä yleensä, ei katsota takuun alaisiksi virheiksi.
  7. Takuun alaisena virheenä ei myöskään pidetä hallitsemattomasta ajosta tai normaalista poikkeavasta yksityiskäytöstä aiheutuneita vikoja (esim. vuokraus, kilpailukäyttö tai vastaava)
  8. Kuljetuksen tai virheellisen säilytyksen aikana tuotteeseen syntyneitä virheitä tai vikoja ei korvata tuotetakuun piiristä.
  9. Tuotetakuu ei korvaa muulle omaisuudelle aiheutuneita välillisiä vahinkoja.
  10. Lisätakuu koskee vain ensimmäistä omistajaa.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.