Ostoskoriin

Sähköfatbike

Sähköfatbiket, Efatbikes
Tunturi Sähköfatbiket

Tervetuloa sähköfatbike-pyörien osastolle! Täältä löydät laajan valikoiman sähköavusteisia fatbike-pyöriä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen maastopyöräilyyn ja seikkailuihin vaikeassa maastossa.

Sähköfatbike-pyörät ovat suunniteltu erityisesti haastaville ja vaikeakulkuisille alustoille, kuten hiekka, lumi, muta ja epätasaiset polut. Niiden leveät renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden, mikä tekee niistä ihanteellisia valintoja maastopyöräilijöille, jotka haluavat tutkia uusia polkuja ja haastavia ympäristöjä.

Osastoltamme löydät erilaisia sähköfatbike-pyöriä eri kokoisina ja erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla. Voit valita itsellesi sopivan mallin, joka vastaa tarpeitasi ja ajotyyliäsi. Tarjoamme pyöriä eri valmistajilta, jotka tunnetaan laadusta, suorituskyvystä ja kestävyydestä.

Kaikki osastollamme myytävät pyörät ovat varustettu sähköavusteisella moottorilla, joka tarjoaa sinulle ylimääräistä voimaa ja avustusta raskaissa maasto-olosuhteissa tai pitkillä matkoilla. Sähköavusteinen järjestelmä on helppokäyttöinen ja tarjoaa erilaisia tehoasetuksia, joten voit säätää pyörän avustustasoa vastaamaan omia tarpeitasi ja ajosuoritustasi.

Lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman tarvikkeita ja varaosia sähköfatbike-pyöriin. Voit löytää esimerkiksi korkealaatuisia akkuja, pyörälaukkuja, ajovaloja, lokasuojia ja paljon muuta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat tarvikkeet ja varmistamaan, että pyöräsi pysyy hyvässä kunnossa ja valmiina seuraavaan seikkailuun.

Sähköfatbike-pyörät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia luontoa ja nauttia maastopyöräilystä uudella tasolla. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pyöräilijä, löydät varmasti sopivan pyörän tarpeisiisi osastoltamme. Tule tutustumaan valikoimaamme ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen sähköfatbike-pyörä seuraavaan seikkailuusi!

Järjestä

Valmistaja

Hinta

Hae osastolta

Polkaise Ebike Centterin sisäpiiriin!

Olemme kotimainen sähköpyörien myyntiin ja huoltamiseen keskittynyt verkkokauppa sekä erikoisliike Oulussa & Vantaalla

Liittymällä nyt lähetämme sinulle 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Tervetuloa!