Ostoskoriin

Haibike myymälä Sähköpyörä, työsuhdepyörä, Tunturi sähköpyörä myymälä

Ebike Center on 100% Suomalainen yhtiö sekä pohjoismaiden ensimmäinen virallinen Accell Groupin Brand Store! Accell Group on sähköpyörien markkinajohtaja Euroopassa ja toiseksi suurin polkupyörissä ja tarvikkeissa. Accell Groupissa työskentelee noin 3 400 työntekijää 18 maassa. Vuonna 2020 Accell Group myi yhteensä noin 900 tuhatta polkupyörää ja liikevaihto oli yli 1,3 miljardia euroa. Haibike, Tunturi, Ghost, Winora, Lapierre, Koga, Nishiki, Batavus ja Green’s tuotemerkit ovat osa Accell groupin portfoliota. Ebike Centeristä löydät siis laajimman valikoiman näitä brändejä!

Ebike Centerin on perustanut veljekset Timo Uotila ja Mika Uotila vuonna 2023. Ebike Center on erikoistunut sähköpyöriin ja niitä meiltä löytyy.

Tule meille Ebike Centeriin ja pääset koeajamaan yli 40 erilaista sähköpyörää, luit oikein meillä on yli 40 erilaista koeajopyörää myymälöissämme Liikkeessämme saat varmasti asiantuntevaa ja ystävällistä apua pyörän valinnassa – olit sitten kokenut pyöräilijä tai vasta pyöräilyn aloittava henkilö.

Ebike Centerin kivijalkamyymälät sijaitsevat Vantaan Tammistossa, Oulun Hallituskadulla, ja Tampereen Rantaperkiössä. Toimitamme tuotteita myös muualle Suomeen verkkokaupastamme.
Meillä on yhteensä 15 vuoden kokemus sähkö,- ja polkupyörien myynnistä, huoltamisesta ja kaupan pyörittämisestä. Ebike Centerin valikoimaan kuuluvat Accell Groupin brändit, kuten Tunturi, Haibike, Ghost, Lapierre ja Winora.

Panostamme kestävään kehitykseen ja tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja liikkumiseen. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopiva pyörä ja tarjota sinulle luotettavaa tietoa pyöristä ja niiden käytöstä.
Sivuiltamme löydät laajan valikoiman sähköpyöriä eri hintaluokissa. Tarjoamme myös huoltopalveluita ja varaosia sähköpyöriin ja polkupyöriin. Jos etsit ympäristöystävällistä ja kätevää tapaa liikkua, kannattaa tutustua Ebike Centerin tarjontaan!

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.