Ostoskoriin

Ebike Center on 100% Suomalainen yhtiö sekä pohjoismaiden ensimmäinen virallinen Accell Groupin Brand Store! Accell Group on sähköpyörien markkinajohtaja Euroopassa ja toiseksi suurin polkupyörissä ja tarvikkeissa. Accell Groupissa työskentelee noin 3 400 työntekijää 18 maassa. Vuonna 2020 Accell Group myi yhteensä noin 900 tuhatta polkupyörää ja liikevaihto oli yli 1,3 miljardia euroa. Haibike, Tunturi, Ghost, Winora, Lapierre, Koga, Nishiki, Batavus ja Green’s tuotemerkit ovat osa Accell groupin portfoliota. Ebike Centeristä löydät siis laajimman valikoiman näitä brändejä!

Olemme veljekset Timo Uotila ja Mika Uotila. Ebike Center on erikoistunut sähköpyöriin, joita meiltä löytyy laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin ja hintaluokkiin.

Tule meille Ebike Centeriin ja pääset koeajamaan yli 40 erilaista sähköpyörää, luit oikein meillä on yli 40 erilaista koeajopyörää Vantaan Tammistossa! Liikkeessämme saat varmasti asiantuntevaa ja ystävällistä apua pyörän valinnassa – olit sitten kokenut pyöräilijä tai vasta pyöräilyn aloittava henkilö!

Ebike Centerin kivijalkamyymälä sijaitsee Vantaan Tammistossa, mutta toimitamme tuotteita myös muualle Suomeen.
Meillä on yhteensä 8 vuoden kokemus sähkö,- ja polkupyörien myynnistä, huoltamisesta ja kaupan pyörittämisestä. Ebike Centerin valikoimaan kuuluvat Accell Groupin brändit, kuten Tunturi, Haibike, Ghost, Lapierre ja Winora.

Panostamme kestävään kehitykseen ja tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja liikkumiseen. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopiva pyörä ja tarjota sinulle luotettavaa tietoa pyöristä ja niiden käytöstä.
Sivuiltamme löydät laajan valikoiman sähköpyöriä eri hintaluokissa. Tarjoamme myös huoltopalveluita ja varaosia sähköpyöriin ja polkupyöriin. Jos etsit ympäristöystävällistä ja kätevää tapaa liikkua, kannattaa tutustua Ebike Centerin tarjontaan!

Polkaise Ebike Centterin sisäpiiriin!

Olemme kotimainen sähköpyörien myyntiin ja huoltamiseen keskittynyt verkkokauppa sekä erikoisliike Oulussa & Vantaalla

Liittymällä nyt lähetämme sinulle 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Tervetuloa!