Ostoskoriin

Tunturi Sähköpyörät
Tunturi Sähköpyörät

TUNTURI

Ebike Center on Suomen ensimmäinen virallinen Tunturin Brand Store.

Tunturi on tunnettu kotimainen valmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia polkupyöriä, jotka on erityisesti suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Tunturin valikoima kattaa erilaisia pyörämalleja, jotka on suunniteltu kestämään kaikki vuodenajat – aina kylmistä talvista lämpimiin kesäpäiviin. Tunturin pyörät tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta, olipa kyseessä sitten rento pyöräretki kaupungissa, maastopyöräily haastavilla poluilla tai talvipyöräily lumisilla teillä.

Erityisen suosittu Tunturin mallisto on heidän fatbike-valikoimansa, kuten esimerkiksi Tunturi Emax. Nämä pyörät tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden haastavissa olosuhteissa, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin harrastajille kuin kokeneemmillekin pyöräilijöille.

Tunturi-pyörät ovat tunnettuja paitsi laadustaan, myös kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Brändi panostaa jatkuvasti uusien teknologioiden ja innovaatioiden kehittämiseen, jotta voit nauttia parhaasta mahdollisesta pyöräilykokemuksesta Suomen luonnossa.

Valitsemalla Tunturi-pyörän saat itsellesi loistavan kumppanin kaikille pyöräretkillesi. Olitpa sitten kokenut pyöräilijä tai vasta aloitteleva harrastaja, Tunturi tarjoaa sinulle laadukkaan ja kestävän pyörän, joka on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin.

Näytetään tulokset 1–18 / 35

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.