Ostoskoriin

Työmatkapyörät / Gravel

Gravel pyörät, työmatkapyörät
Gravel pyörät, työmatkapyörät

Meillä on ilo esitellä sinulle laaja ja huolellisesti valikoitu kokoelma gravel-pyöriä – kaikki yhdellä sivulla. Tarjoamme vaihtoehtoja tunnetuilta brändeiltä kuten Ghost ja Lapierre, joiden kautta voit löytää täydellisen seuralaisen seuraaville pyöräretkillesi.

Tutustu ainutlaatuiseen Ghost ASKET -sarjaan, jossa on erilaisia malleja, jotka sopivat niin seikkailunhaluisille pyöräilijöille kuin päivittäisiin työmatkapyöräilijöihinkin. Jokainen malli on suunniteltu ottamaan kaiken irti gravel-pyöräilyn vahvuuksista. Olipa valintasi minimalistinen ASKET Essential, urbaani ja kätevä URBAN ASKET, tai monipuolinen ja seikkailuvalmis ASKET EQ, löydät varmasti pyörän, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

Älä unohda tutustua myös Lapierren upeaan valikoimaan, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja innovatiivista suunnittelua. Lapierren pyörät takaavat mahtavan ajokokemuksen, olitpa sitten kova maastoajaja tai nautit rauhallisista pyöräretkistä luonnossa.

Haluamme tarjota sinulle parhaat gravel-pyörät, jotka takaavat huippuluokan suorituskyvyn, mukavuuden ja kestävyyden. Selaile valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi. Ja jos tarvitset lisätietoja tai apua sopivan pyörän valinnassa, olemme aina valmiita auttamaan.

Rakastu pyöräilyyn uudelleen ja koe uusia seikkailuja valitsemalla juuri oikea gravel-pyörä tarpeisiisi. Tervetuloa ostoksille!

Järjestä

Valmistaja

Hinta

Hae osastolta

Polkaise Ebike Centterin sisäpiiriin!

Olemme kotimainen sähköpyörien myyntiin ja huoltamiseen keskittynyt verkkokauppa sekä erikoisliike Oulussa & Vantaalla

Liittymällä nyt lähetämme sinulle 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Tervetuloa!