Ostoskoriin

Täysjousto sähkömaastopyörät

Ebike Centerin täysjousitetut sähkömaastopyörät – tehty niille, jotka haluavat enemmän. Enemmän seikkailuja metsäpoluilla, teknisillä singletrackeillä tai jyrkkiä alamäkiä. Nämä pyörät tekevät näistä haasteista nautintoja. Meiltä löydät vain parhaat merkit, jotka takaavat, että jokainen seikkailusi on turvallinen, mukava ja ennen kaikkea unohtumaton. Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua valitsemaan oikea pyörä, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Alla näet erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia täysijousitettuja sähkömaastopyöriä.

Trail- Sähköpyörät 100mm – 140mm joustoa:
Nämä sähkömaastopyörät suoriutuvat parhaiten poluilla ja matka-ajossa. Tämä johtuu niiden hieman lyhyemmästä joustonmatkasta sekä pystyisemmästä ajogeometriasta.

Sähkömaastopyörät joka maastoon (150-160mm):
Allmountain malleissa joustomatka on jo pidempi ja keulan kulma on hiukan loivempi kuin Alltrail malleissa, mutta ei niin loiva kuin Enduro malleissa. Allmountain pyörät sopivat siis harrastajalle joka haluaisi tehdä kaikkea pyörällänsä.

Enduro Sähkömaastopyörät 170mm – 200mm joustoa:
Enduro mallit menevät läpi vaikka harmaan kiven! 170mm-200mm joustomatka takaa, että näillä sähköpyörillä pääset esteiden yli tai vaikka läpi. Keulakulma on myös tarpeeksi loiva jyrkimpiin alamäkilaskuihin

Järjestä

Valmistaja

Hinta

Hae osastolta

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.