Ostoskoriin

Haibike tarjous sähköpyörät.
Haibike tarjous sähköpyörät.

HAIBIKE

Haibike on saksalaisen insinöörityön taidonnäyte ja Euroopan myydyin sähköpyörämerkki – eikä syyttä. Haibike polkaisi innovaation rattaansa vauhtiin vuonna 1995 eikä ole sen jälkeen pysähtynyt. Ebike Centeristä löydät laadun, eli oman Haibiken, niin maastopyöräilyyn kuin kaupunkiajoon.

Haibike | ME OLEMME ePERFORMANCE

“Haibike XDURO täysjoustomalliston esittelyllä vuonna 2010 avasimme ovet aivan uudelle pyöräurheilulle: ePerformancelle. Tämä merkitsi Haibiken menestystarinan alkua ja aloitti koko sähköpyörä-buumin. Olimme ensimmäiset, ja pitkään ainoa taho, joka uskoi urheilullisten sähköpyörien potentiaaliin, ja uskomme yhä tänään – enemmän kuin koskaan.” – Haibike Germany

Haibike on kehittänyt intohimoisesti polkupyöriä jo vuodesta 1995. Nyt Haibike on Euroopan myydyin sähköpyörämerkki ja tunnustettu sähköpyöräilyn pioneeri jo vuodesta 2010 lähtien. Laajan valikoiman ansiosta Haibike tarjoaa yli 60 erilaista pyörämallia, joten merkiltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Näytetään tulokset 1–18 / 123

HAIBIKE ON SUUNNITELTU & VALMISTETTU SAKSASSA

Haibike on kehittänyt intohimoisesti polkupyöriä jo vuodesta 1995. Nyt Haibike on Euroopan myydyin sähköpyörämerkki ja tunnustettu sähköpyöräilyn pioneeri jo vuodesta 2010 lähtien. Laajan valikoiman ansiosta Haibike tarjoaa yli 60 erilaista pyörämallia, joten merkiltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Haibike on omistautunut kehittämään ja valmistamaan huippulaadukkaita sähköpyöriä, jotka sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisiin olosuhteisiin. Valikoima kattaa kaiken maastopyöristä kaupunkipyöriin, tarjoten jokaiselle pyöräilijälle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Haibike panostaa jatkuvasti innovaatioihin ja teknologiaan, jotta heidän sähköpyöränsä tarjoaisivat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, turvallisuuden ja kestävyyden. Heidän pyöränsä on varustettu alan johtavilla komponenteilla, kuten tehokkailla moottoreilla, pitkäkestoisilla akuilla ja huippulaadukkailla voimansiirtojärjestelmillä.

Valitsemalla Haibike-sähköpyörän saat itsellesi luotettavan kumppanin, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn, mukavuuden ja helppokäyttöisyyden. Olitpa sitten kokenut pyöräilijä tai ensikertalainen sähköpyörän käyttäjä, Haibike tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja tekee pyöräilystä entistä nautinnollisempaa.

SÄHKÖINEN SUORITUSKYKY

Haibike yhdistää fyysisen suorituskyvyn sähköiseen tukeen. Aja ePerformance-pyörällä ja tunne voima, tasapaino ja vapaus, jonka huippuluokan tehoavustetut polkupyörämme tarjoavat. Ihminen ja kone muodostavat luonnollisen ja terveellisen tasapainon.

 

HAIBIKE EI POLKUPYÖRÄ EIKÄ MOOTTORIPYÖRÄ

Huolimatta sukulaissuhteestaan: ePerformance-pyörät eivät ole avustettuja polkupyöriä eivätkä polkimilla varustettuja moottoripyöriä. Ne ovat täysin uusi luokka: omilla ominaisuuksillaan, omilla tuotteillaan ja omalla kulttuurillaan.

 

ME RAKASTAMME PYÖRIÄ

Haibike on intohimoinen pyöräilijä ja johtava ei-moottoroitujen urheilupyörien suunnittelija. ePerformance ei ole suunnattu pyöräilyä vastaan eikä halua korvata sitä (eikä voisi).

 

NÄKYVÄ INTEGROINTI

Uskomme, että Haibike sähköpyörän ei pitäisi piilottaa ominaisuuksiaan. Ominaispiirteet, kuten moottori, tulisi integroida vakuuttavasti, mutta ei koskaan piilottaa. Tavoitteenamme on suunnitella johdonmukaisia, hyvin mittasuhteutettuja Haibike sähköpyöriä, jotka muotoilevat koko ePerformance-pyöräluokan.

 

SÄHKÖPYÖRÄN MAHDOLLISUUS

Maailma tarvitsee lisää ihmisiä sähköpyörille. Sähköpyörät voivat tehdä meistä ja pitää meidät terveinä – sekä henkisesti että fyysisesti. Sähköpyörät tarjoavat tähän mahdollisuuden: ne poistavat monia esteitä perinteiseen pyörä verrattuna.

 

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.