Ostoskoriin

TUNTURI EMAX Bosch EB-F600

4849,00 

Tunturin uusi sähköfatbike Emax FB-600 on varusteltu Boschin 85Nm moottorilla ja se vie sinut äärirajoille. Ja takaisin.

750Wh akku, nopeasti avaimella irrotettava. Kantama jopa 75km täysteholla, ja 180km kevyemmällä avustuksella.

Ennakkotilaajien toimitukset alkavat 1.3.2024, erässä vielä vapaita pyöriä. (Kysy erästä erikseen myyjältä)

Pro plus palvelu

PRO PLUS -Tuote

  • Sähköpyörien asiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyöräsi sinulle sopivaksi
  • Suoraan kotiovellesi: toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.E-BIKE FLOW APP

 

E-BIKE FLOW -SOVELLUS Älä enää odota päivityksiä, tiedä aina milloin seuraava huolto on tarpeen, säilytä kaikki matkatietosi helposti saatavilla ja paljon muuta. Uuden E-Bike Flow -sovelluksen avulla Boschista, sähköpyörämatkasi muuttuvat yksilöllisiksi kokemuksiksi.

DISPLAY & LED REMOTE

 

NÄYTTÖ & LED-KAUKOSÄÄDIN Boschin älyjärjestelmän sydän: ohjauskeskus. Olennaiseen keskittynyt, voit tarkastella kaikkia tärkeitä tietoja näytöltäsi ja hallita helposti avustustasoja.

 

 

POWERTUBE 750 and charger

 

POWERTUBE 750 JA LATURI Akku, joka takaa maksimaalisen toimintasäteen. Tyylikäs muotoilu ja käyttäjäystävällinen käsittely taattu. Pieni, kompakti laturi (sisältyy) lataa nopeasti, on ihanteellinen matkoilla, erittäin helppokäyttöinen ja visuaalisesti vaikuttava.

 

Tunturi eMax EB-F600 -sähköpyörä vie sinut äärirajoille! Ja takaisin.

Tunturi eMax EB-F600-sähköpyörä on kaikkien seikkailumieltä omaavien sähköfatbike unelma. Sen leveät (4,8″) renkaat takaavat pehmeän ajon niin lumessa, hiekassa kuin mudassakin. Fatbike-sähköpyörät tarjoavat erityisen mukavan matkustuskokemuksen ja soveltuvat täydellisesti myös työmatkapyöräilyyn, varsinkin kun ne ovat varustettuina monipuolisilla ominaisuuksilla.

Pyörässä on myös 100 mm etujousitus, mikä tekee maastopyöräilystä entistäkin nautinnollisempaa. Ei tarvitse enää kiertää huonoja reittejä kaukaa – voit nyt suunnata suoraan kohti haasteita ja seikkailuja!

Sram GX 11-vaihteisto on suunniteltu erityisesti maastoajoon, ja se takaa saumattoman suorituskyvyn niin poluilla kuin vaativissakin maastoissa. Vaihteiden vaihto on tarkkaa ja helppoa, ja niitä voi säätää tarpeen mukaan. Sram GX -vaihteisto on valmistettu kevyestä alumiinista ja painaa vain 322 grammaa. Se sopii loistavasti niin aloittelijoille kuin kokeneille maastopyöräilijöille.

MAGURA TRAIL -hydrauliset 4-mäntäiset levyjarrut tarjoavat vahvan ja luotettavan jarrutuksen, ja niissä on jopa huikea 5 vuoden takuu. Jarrut ovat herkät ja tehokkaat, mikä mahdollistaa nopean ja turvallisen pysähtymisen. Ne soveltuvat täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön ja erilaisiin sääolosuhteisiin.

Bosch Performance CX -moottori, joka tarjoaa 85 Nm vääntöä, takaa sen, että selviydyt vaativissakin ympäristöissä ilman huolta tehon riittävyydestä mäkisillä reiteillä. Moottori tuntuu luonnolliselta ja intuitiiviselta, ja sen hallinta säilyy helppona, vaikka saatkin suurta vääntöä käyttöösi. Moottorissa on myös Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa avustustasojen mukauttamisen Ebike Flow -sovelluksen avulla.

Akun irrottaminen pyörästä latausta varten on helppoa, mutta voit myös ladata akun suoraan pyörässä. Akun kapasiteetti on vaikuttavat 750 Wh, mikä tarjoaa ajomatkaa noin 60-200 kilometriä yhdellä latauksella. Tällä sähköpyörällä saat seikkailusi uudelle tasolle!

Olitpa sitten valmiina valloittamaan lumiset vuoret, hiekkarannat tai mutaiset polut, Tunturi eMax EB-F600-sähköpyörä vie sinut sinne. Se on täydellinen yhdistelmä voimaa, seikkailuja ja mukavuutta.

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
RunkoSähköfatbike Hydroformattu Alumiini 26"
MoottoriBosch Performance CX Smart System 85Nm
AkkuBosch PowerTube 750Wh Smart System, 20,1 Ah/750Wh
NäyttöBosch Led Remote/Kiox 300 Boost, Eco, Trail, eMtb, Turbo
Näytön kytkinKiox 300
EtujousitusManitou Mastodon Comp 100mm
Takajousitus
JarrutMagura MT Sport Hydrauliset 4-mäntäinen edessä 2mäntäinen takana (5 vuoden takuu)
Jarrulevyt203mm
TakavaihtajaSram GX 11-Vaihdetta
VaihtajavipuSram
KetjuKMC e11 sport
KampisarjaFat bike 34T 165mm
Eturatas34T Narrow wide
Rataspakka/setti
OhjaustankoAlumiini, musta 720mm JD MTB 11AFS AL. SANDBLASTED BLACK W:760 BS:9 DIA:31.8
OhjainkannatinXLC A-Head 45mm
SatulatolppaTRANZ-X drop post 31.6mm Hissitolppa
SatulaSelle Royal Essenza
Etunapa150x15mm thru axle
Takanapa197x12mm thruaxle
RenkaatSchwalbe Jumbo Jim 26" x 4,8"
VanteetAlexrims Cherokee 80
Pyörän paino25 kg
Painoraja130 kg
VarusteetEtuvalo, joka ottaa virtansa akusta, takana paristovalaisin, soittokello. Kokosuositukset: S/40cm 160-170 cm M/45cm 170-180 cm L/50cm 180-190 cm
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.