Ostoskoriin

-300 €

Batavus Ego Torino E-Go Punainen Kaupunkisähköpyörä

Alkaen: 2199.00 €
Alkaen: 1759,00 

Batavus Torino 400Wh on huippusuosittu sähkökaupunkipyörä, joka on voittanut useita “paras testissä” -palkintoja Saksassa. Sekä Torino on myös Ruotsin myydyin sähköpyörä Kaupunkipyörissä. Kun ostat Batavus-pyörän, voit luottaa siihen, että saat laadukkaan pyörän. Batavus Torino on klassinen sähköpyörä, jossa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Voit esimerkiksi “pikalukita” ohjaustangon, kun laitat tavaroita koriin, jotta ohjaustanko ei kääntyisi sivulle. Torinossa on myös paljon pieniä käytännön yksityiskohtia, jotka tekevät elämästäsi helpompaa. Se mikä tekee Torinosta todellisen testivoittajan on erittäin korkea laatu huokeaan hintaan, pyörä on vielä lisäksi tyylikäs. Pyörällä on myös 3 vuoden takuu (rekisteröinnin yhteydessä). Batavus malleissa on suojattu ketju, joka vähentää likaa erityisesti hameisiin kohdistuvaa likaantumista. Ketjusuojan ansiosta ketju pysyy myös paremmassa kunnossa, eikä sitä tarvitse huoltaa yhtä usein. Se on täydellinen lämpimänä kesäpäivänä, kun voit antaa moottorin tehdä työtä ja nauttia viilentävästä tuulesta.

Torinon akku on tehokas, ja voit ajaa jopa 40-100 kilometriä yhdellä latauksella. Pyörässä on viisi eri avustustasoa. Torinon akku sijaitsee takana ja se on helppo irrottaa, joten voit ottaa sen mukaasi toimistoon tai kotiin ladataksesi sen tarpeen mukaan. Akun latausaika on noin 5 tuntia täyteen kapasiteettiin. Batavusin suosituimmassa mallissa on Shimano jalkajarru ja se toimitetaan vakiona tukevalla pyöräkorilla, lokasuojilla, valoilla ja runkolukolla. Heidän pyöränsä kasvavat suosiotaan, ja yhdistämällä laatu, kokemus ja moderni tekniikka, Batavus tarjoaa meille niin kutsutun E-Go®-kokemuksen.

Batavus sähköpyörät – Batavus kuuluu myös Accell konserniin ja yhdessä he valmistavat ja myyvät eniten sähköpyöriä maailmassa. Batavus on premium-brändi, jolla on erittäin korkea laatu ja monia älykkäitä käytännön ratkaisuja pyörissään. Batavusilla on 3 vuoden takuu pyörilleen, jos rekisteröit pyöräsi Batavus.se-sivustolla, ja jos et rekisteröi sitä, Batavus tarjoaa 2 vuoden takuun koko pyörälle. Heidän sähköpyöränsä ovat tunnettuja pehmeästä avustustilastaan. Batavus-pyörät valmistetaan omassa tehtaassa Hollannissa, ja he vastaavat kehityksestä ja laadunvalvonnasta itse.

Batavuksen historia Batavus perustettiin jo vuonna 1904, kun Andries Gaastra aloitti toiminnan. Vuonna 1917 he ostivat suuren pyörätehtaan ja jakautuivat myös mopojen myyntiin. 1970-luvulla Batavus oli Alankomaiden suurin pyöränvalmistaja, jolla oli vuosittainen tuotanto 250 000 pyörää ja 70 000 mopoa. Batavus on voittanut etappeja Ranskan ympäriajossa sekä olympiamitalin vuonna 1992. Viime vuosina sähköpyörien markkinat ovat kasvaneet, ja Batavus aloitti aikaisessa vaiheessa siirtymisen ja keskittyi enemmän sähköpyöriin. Jo vuonna 1998 Batavus lanseerasi ensimmäisen sähköpyöränsä. Yritys on tunnettu pyöristään, joissa ketju on täysin peitetty, ja pyörämallista nimeltä “Old Dutch”.

Pro plus palvelu
PRO PLUS -palvelu
  • Pyöräsi räätälöidään juuri sinulle: säädöt ja kasaus ottaen huomioon yksilölliset toiveesi
  • Suoraan kotiovellesi: toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna (toimitusmaksu erikseen)
  • Takuupalvelu kattavasti: tukenasi ympäri Suomen
  • Ekstraetu verkkokaupassa: asennamme tilaamasi lisävarusteet ilman lisäkustannuksia
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Helppo rahoitus: tarjolla jopa 36kk korotonta maksuaikaa – tarkista yksityiskohdat kassalla!Tekniset tiedot Arvo
Brändi Batavus
Vuosimalli 2022-2023
Väri Punainen
Vaihteiden lukumäärä 7
Paino 22 kg (ilman akkua)
Takuu (vuodet) 3
USB-liitäntä Ei
Sähköjärjestelmä E-Go
Koko 48, 53, 57
Jarrutyyppi Jalkajarru, Levyjarru
Rungon lukitus AXA Defender
Bluetooth® Ei
Runkomateriaali Alumiini
Etuhaarukkatyyppi Jousitettu
Muut ominaisuudet Säädettävä ohjaustanko
Renkaat Schwalbe Cruiser Plus / Alu musta
Voimansiirto KETJU
Takavaihtaja Shimano Nexus 7
Komponentit Etujarru
Takajarru Jalkajarru
Satulatolppa 27,2 mm
Satula Selle Royal leveä, 27,2 mm
Moottori MOOTTORITYYPPI
Moottorin sijainti Etu
Kuljettajan maksimipaino 120kg
Maksimi avustusnopeus 25 km/h
Toimintamatka yhdellä latauksella 40-80 km
Akku AKKU
Akkutyyppi Litiumioni
Akun sijainti Tavarateline
Akun kapasiteetti (Ah) 11.6
Akun kapasiteetti (Wh) 418
Akkulaturi Mukana
Latausaika 4-6 h
Näyttö LED/LCD-näyttö
Avustustasojen lukumäärä 5
Kävelytuki Kyllä
Varusteet VALAISTUS
Etu- ja takavalot, toimivat akulla
RAM-lukko (SSF-hyväksytty)
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise Ebike Centterin sisäpiiriin!

Olemme kotimainen sähköpyörien myyntiin ja huoltamiseen keskittynyt verkkokauppa sekä erikoisliike Oulussa & Vantaalla

Liittymällä nyt lähetämme sinulle 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Tervetuloa!