Ostoskoriin

GHOST E-Teru Universal EQ High BLK / RED 27.5

3799,00 

GHOST E-Teru B Universal EQ Sähköpyörä – Monipuolinen kumppani kaikkiin seikkailuihin. Käytännöllinen suunnittelu, älykkäät ominaisuudet ja voimakas suorituskyky yhdessä takaavat, että jokainen ajomatka on nautinnollinen kokemus.

Pro plus palvelu

PLUS -Tuote

  • Yhden vuoden lisätakuu sähköpyörille. Lue ehdot
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399409GHOST E-Teru B Universal EQ Sähköpyörä: Matkusta kätevästi, älykkäästi ja voimakkaasti – täydellinen kumppani jokaiselle seikkailulle.

Moottori ja Akku: GHOST E-Teru B Universal EQ sähköpyörässä yhdistyy innovaatio ja voima. Pyörässä on huippuluokan Bosch Performance CX Smart System -moottori, joka tarjoaa uskomattoman 85 Nm vääntömomentin, tehden siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisille maastoseikkailuille. Boschin 625 Wh akulla voit nauttia pitkistä ajoista ilman huolta akun kestosta.

Ajo-ominaisuudet: GHOST E-Teru B Universal EQ on suunniteltu tuomaan luotettavuutta ja mukavuutta ympärivuotiseen pyöräilyyn, riippumatta sääolosuhteista. Sen ajoasento yhdistää sporttisuuden ja rentouden, luoden täydellisen tasapainon kaupunkiajoon ja pitkille retkille. GHOST E-Teru B Universal EQ on suunniteltu tuomaan sinulle mukavuutta ja käytännöllisyyttä jokaiseen pyöräilykokemukseen, olipa kyseessä sitten arkielämä tai seikkailut kaupungissa.

Vaihteisto ja Jarrut:  Shimano Deore 10-vaihteinen vaihteisto tuo luotettavuutta ja sujuvuutta pyöräilykokemukseesi, sinä voit keskittyä maisemien ihailemiseen ja matkasta nauttimiseen. Shimano MT420 -nelimäntäiset hydrauliset levyjarrut on suunniteltu tarjoamaan erinomaista jarrutustehoa vaativissa olosuhteissa. GHOST E-Teru B Universal EQ tarjoaa turvallisuutta ja huippusuorituskykyä yhtenä kokonaisuutena.

Jousitus: SR Suntour XCM34 Boost DS etuhaarukka, jossa on 100 mm joustomatka, tekee pyöräilystäsi pehmeää ja hallittavaa myös haastavilla teillä ja maastoissa. Tämä etuhaarukka tasoittaa tien epätasaisuudet, juuret ja kivet, tarjoten mukavan ja vakaan ajokokemuksen. SR Suntour XCM34 Boost DS -etuhaarukka parantaa ajomukavuutta ja auttaa sinua hallitsemaan pyörääsi suvereenisti kaikissa olosuhteissa.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Bosch Kiox 300 -näyttö: Kiox 300 on ajotietokone, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen urheilulliselle sähköpyöräilijälle.  Selkeä näyttö, joka tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin tärkeisiin tietoihin. Bluetooth-yhteys mahdollistaa GPS-navigoinnin, ajodatan siirron puhelimeen ja syketietojen yhdistämisen ajotietokoneeseen. Voit mukauttaa näytön näyttämään juuri ne tiedot, jotka sinulle ovat tärkeitä. Voit muokata avustustasoja, suorittaa järjestelmäpäivityksiä ja tallentaa sekä tarkastella kaikkea ajodataa helposti ja vaivattomasti. Magneettikiinnityksen ansiosta näyttö pysyy tukevasti kiinni, mutta sen voi silti irrottaa helposti ajojen välillä.

Varusteet: Vakiovarusteisiin kuuluvat myös lokasuojat, tavarateline, seisontatuki sekä valot, jotka tekevät pyöräilystäsi vieläkin kätevämpää ja turvallisempaa.

GHOST E-Teru B Universal EQ – Voiman ja tyylin yhdistelmä kaupungin sykkeessä ja sen ulkopuolella!

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
RunkoAlumiini
MoottoriBosch Performance Line CX Smart System 85nm
AkkuBosch Power Tube 625 Wh
NäyttöBosch Kiox 300 + led remote
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour XCM34 Boost DS 100 mm
Takajousitus
JarrutShimano BR-MT420 180 mm Disc
JarrulevytShimano SM-RT64 180 mm
TakavaihtajaShimano Deore RD-M4120-10-vaihdetta
VaihtajavipuShimano Deore SL-M4100
KetjuKMC e10
KampisarjaMiranda Virage 38T 170mm
Eturatasaluminium, 40
Rataspakka/setti
OhjaustankoGround Fiftyone Dia. 31.8 mm 720/20 (XS/S) 740/27 (M-XL)
OhjainkannatinGround Fiftyone Dia. 31.8 mm
SatulatolppaGhost 34.9 mm
SatulaSelle Royal Vivo
EtunapaShimano HB-MT400-B 15x110 mm
TakanapaShimano FH-MT400-B 12x148 mm
RenkaatSchwalbe Smart Sam 27,5 x 2.35
VanteetSchürmann Yak Disc 25
Pyörän paino
Painoraja
VarusteetLokasuojat, tavarateline, Seisontatuki, Ajovalot
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.