Ostoskoriin

HAIBIKE ALLTRACK 6 29 ORANSSI SÄHKÖPYÖRÄ

3499,00 

Haibike Alltrack 6 on maastosähköpyörä, joka on varustettu tehokkaalla Yamaha PW-S2 -moottorilla, joka tarjoaa 75Nm vääntöä. Moottorissa on automaattimoodi, joka säätää avustustasoa automaattisesti tarpeen mukaan. 720Wh akku takaa pitkän ajomatkan yhdellä latauksella.

Haibike Alltrack 6 sähköpyörässä on kestävä 11-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto ja tehokkaat Shimanon hydrauliset kaksimäntälevyjarrut, jotka varmistavat sujuvan ja turvallisen ajokokemuksen. Pyörässä on SR Suntour XCM34 120mm etuhaarukka, joka takaa mukavan ajokokemuksen myös töyssyisessä maastossa. 29” renkaat ovat pitävät ja rullaavat hyvin erilaisissa maasto-olosuhteissa, ja renkaan keskellä oleva ajoura takaa hyvän tuntuman myös asfaltilla.

Pyörässä on Yamaha A-näyttö, joka näyttää selkeästi tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden ja akun kapasiteetin. Näytöstä voi valita neljä eri avustustasoa. Lisäksi voit valita näytöstä muita ominaisuuksia, kuten ajomatkan, ajonopeuden ja kokonaiskilometrit.

Me Ebike Centerissä haluamme varmistaa, että pyörä sopii juuri sinulle. Säädämme pyörän sopivaksi ja kuljetamme sen myös tarvittaessa kotiisi. Voimme myös auttaa sinua valitsemaan sopivat lisävarusteet pyörään.

Katso tästä esittely video

Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

Pro plus palvelu

PLUS -Tuote

  • Yhden vuoden lisätakuu sähköpyörille. Lue ehdot
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399409Haibike on Euroopan suosituin sähköpyörämerkki – Haibike: Sähköpyöräilyn edelläkävijä vuodesta 2010

Haibike on Euroopan myydyin sähköpyörämerkki ja tunnustettu sähköpyöräilyn pioneeri jo vuodesta 2010 lähtien. Laajan valikoiman ansiosta Haibike tarjoaa yli 60 erilaista pyörämallia, joten merkiltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Haibike on omistautunut kehittämään ja valmistamaan huippulaadukkaita sähköpyöriä, jotka sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisiin olosuhteisiin. Valikoima kattaa kaiken maastopyöristä kaupunkipyöriin, tarjoten jokaiselle pyöräilijälle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Haibike panostaa jatkuvasti innovaatioihin ja teknologiaan, jotta heidän sähköpyöränsä tarjoaisivat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, turvallisuuden ja kestävyyden. Heidän pyöränsä on varustettu alan johtavilla komponenteilla, kuten tehokkailla moottoreilla, pitkäkestoisilla akuilla ja huippulaadukkailla voimansiirtojärjestelmillä.

Valitsemalla Haibike-sähköpyörän saat itsellesi luotettavan kumppanin, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn, mukavuuden ja helppokäyttöisyyden. Olitpa sitten kokenut pyöräilijä tai ensikertalainen sähköpyörän käyttäjä, Haibike tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja tekee pyöräilystä entistä nautinnollisempaa.

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
RunkoKorkearunkoinen sähköpyörä 29" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriYamaha PW-S2, 250W, 75Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour XCM34 NLO DS, steel spring/oil, Travel: 120mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
Takajousitus
JarrutShimano MT410, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram NX, 11-speed
VaihtajavipuSram NX, trigger switch
KetjuSram NX
Kampisarja
Eturatassteel, 38
Rataspakka/setti
OhjaustankoXLC 720mm
OhjainkannatinXLC A-head, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppapatent, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Vivo Unitech
Etunapaaluminum hub
Takanapaaluminum hub
RenkaatSchwalbe Nobby Nic Performance, 65-622
VanteetRodi Tryp 30, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja120kg
VarusteetLokasuojat, tavarateline, Seisontatuki, Ajovalot, Heijastimet, ohjekirjat ja Laturi
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.