Ostoskoriin

HAIBIKE ALLTRACK 6 29 Oranssi

3499,00 

HAIBIKE ALLTRACK 6 29 sähköpyörä on huippuluokan maastopyörä joka yhdistää voiman, suorituskyvyn ja mukavuuden tarjoten sinulle kaiken tarvitsemasi, kun suuntaat kohti luontoa ja maaston haasteita.

Pro plus palvelu

PLUS -Tuote

  • Yhden vuoden lisätakuu sähköpyörille. Lue ehdot
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399409HAIBIKE ALLTRACK 6 29 Sähköpyörä on maastojen ja polkujen kuningas

Moottori ja Akku: Haibike alltrack 6 29 sähköpyörässä on upouusi Yamaha PW-S2 -moottori, joka tarjoaa 75Nm vääntöä . Tämä voimakas moottori on suunniteltu helpottamaan mäkien valloitusta ja tarjoaa vertaansa vailla olevan ajoelämyksen. Moottorin koko ja paino on optimoitu edeltäjäänsä verrattuna, mikä parantaa pyörän käsiteltävyyttä. Lisäksi moottorissa on älykäs automaattimoodi, joka säätää avustustasoa automaattisesti ajo-olosuhteiden mukaan. 720Wh akku tarjoaa runsaasti virtaa pitkille ja haastaville retkille, joten voit nauttia matkanteosta ilman huolta akun loppumisesta.

Ajo-ominaisuudet: Haibike alltrack 6 29:n kestävä rakenne ja huippuluokan komponentit tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille maastoajoa rakastaville. Voit luottaa siihen, että se kestää kaikki haasteet ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia täysillä joka hetkestä poluilla sekä maastossa.

Vaihteisto ja Jarrut: Haibike alltrack 6 29:n sulavasta vaihteiden vaihdosta vastaa Sram NX 11-vaihteinen vaihteisto, joka takaa tarkan vaihtamisen sekä laajan vaihdealueen erilaisiin maastoihin. Shimanon hydrauliset levyjarrut takaavat erinomaisen pysähtymiskyvyn ja turvallisuuden kaikissa sääolosuhteissa.

Jousitus: SR Suntour XCM34 NLO DS etuhaarukka 120mm joustolla vaimentaa tehokkaasti menoa maastossa ja poluilla joten voit nauttia tasaisesta ja mukavasta ajosta. Olitpa sitten aloitteleva maastopyöräilijä tai kokenut poluilla viihtyjä, SR Suntour XCM34 NLO DS -etuhaarukka tekee ajostasi nautinnollisempaa.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Yamaha A-näyttö: Yamaha LCD -näyttö esittää tärkeimmät tiedot selkeästi ja vaivattomasti. Näyttö tarjoaa tiedot sähköpyöräsi nopeudesta, akun kapasiteetista ja valitusta avustustasosta. Voit valita neljästä eri avustustasosta sen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.  Näytöltä voit myös tarkistaa päiväkohtaiset ajokilometrit, kokonaiskilometrit ja arvioidun jäljellä olevan ajomatkan.

Varusteet: Halutessasi voit varustaa pyörän mm. lokasuojilla, seisontatuella, tai vaikka tavaratelineellä vastaamaan omia tarpeitasi. Pyörään on mahdollista asentaa myös tehokkaat valot eteen sekä taakse, valot saavat virtansa suoraan pyöräsi akusta joten sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä että valot sammuvat kesken matkan.

Haibike Alltrack 6 29 tarjoaa sinulle unohtumattoman maastoajoelämyksen – kokeile nyt ja tunne seikkailun voima!

KäyttäjäMiehet Naiset Unisex
RunkoKorkearunkoinen sähköpyörä 29" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriYamaha PW-S2, 250W, 75Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour XCM34 NLO DS, steel spring/oil, Travel: 120mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
Takajousitus
JarrutShimano MT410, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram NX, 11-speed
VaihtajavipuSram NX, trigger switch
KetjuSram NX
Kampisarja
Eturatassteel, 38
Rataspakka/setti
OhjaustankoXLC 720mm
OhjainkannatinXLC A-head, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppapatent, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Vivo Unitech
EtunapaHaibike aluminum hub
TakanapaHaibike aluminum hub
RenkaatSchwalbe Nobby Nic Performance, 65-622
VanteetRodi Tryp 30, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja150kg
Varusteet
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.