Ostoskoriin

-200 €

HAIBIKE ALLTRACK 8.5 29 Musta

Alkaen: 4399.00 €
4199,00 

Haibike Alltrack 8.5 29 tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä sekä ylivertaista mukavuutta kaikissa maasto-olosuhteissa. Tämä sähköpyörä on ihanteellinen kumppani niille, jotka janoavat seikkailuja ja haluavat kokea pitkät ajomatkat huolehtimatta akun kestosta.

Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

Pro plus palvelu

PLUS -Tuote

  • Yhden vuoden lisätakuu sähköpyörille. Lue ehdot
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399409HAIBIKE ALLTRACK 8.5 29 tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja mukavuuden kaikissa maasto-olosuhteissa

Moottori ja Akku: Haibike Alltrack 8.5 29 sähköpyörässä on upouusi Bosch Performance CX Smart System moottori, joka tarjoaa 85Nm vääntöä mikä tekee alltrack 8.5:sta voimakkaan kumppanin kaikissa maastoissa. Tämän lisäksi Boschin suuri 750 Wh akku pitää huolen siitä, että voit nauttia pitkistä ajoista ilman huolta akun kestosta. Tarvittaessa voit myös asentaa lisäakun, joka nostaa akun kapasiteetin yhteensä 1250 wattituntiin, joten mahdollisuutesi pitkille seikkailuille ovat lähes rajattomat.

Ajo-ominaisuudet: Haibike Alltrack 8.5 29 on suunniteltu tarjoamaan vakaa ja luotettava ajo kaikissa olosuhteissa. Se pitää sinut hallinnassa vaikeissa alamäissä ja teknisissä nousuissa. Voit luottaa siihen, että pyörä reagoi nopeasti ja tarkasti ohjauksessasi.

Vaihteisto ja Jarrut: Varma ja luotettava Sram SX Eagle 12-vaihteinen vaihteisto pitää huolen sulavasta vaihteiden vaihdosta. Shimano MT420 nelimäntä hydrauliset levyjarrut ovat suunniteltu tarjoamaan erinomaista jarrutustehoa vaativissakin olosuhteissa. Edessä olevan 203mm jarrulevyn ansiosta saat maksimaalista jarrutustehoa sitä tarvittaessa.

Jousitus: RockShox 35 Silver etuhaarukka tekee pyöräilystäsi nautinnollista ja hallittavaa myös vaikeakulkuisilla teillä ja maastoissa.  RockShox 35 Silver etuhaarukka tarjoaa sinulle 120mm joustomatkan, mikä auttaa tasoittamaan epätasaiset tiet ja juuret sekä kivet, tämä tekee ajostasi mukavampaa ja auttaa sinua hallitsemaan pyörääsi paremmin.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Bosch Intuvia: Helppokäyttöinen ajotietokone tehokkaaseen pyöräilykokemukseen. Sisältää erillisen ohjainyksikön, joka tekee näytön käytöstä helppoa ja turvallista ajon aikana. Valittavanasi on neljä eri avustustasoa, lisäksi näytössä on kätevä talutusavustin. Bosch Intuvian USB-portti mahdollistaa myös puhelimen lataamisen ajon aikana. Näyttö on helppo irrottaa matkan päättyessä ja kiinnittää sen alkaessa.

Varusteet: Halutessasi voit varustaa pyörän mm. lokasuojilla, seisontatuella, tai vaikka tavaratelineellä vastaamaan omia tarpeitasi. Pyörään on mahdollista asentaa myös tehokkaat valot eteen sekä taakse, valot saavat virtansa suoraan pyöräsi akusta joten sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä että valot sammuvat kesken matkan.

Haibike Alltrack 8.5 29 – maastoseikkailuja varten suunniteltu tehopakkaus!

KäyttäjäMiehet
Naiset
Nuoret
Unisex
lapset
RunkoKorkearunkoinen sähköpyörä 29" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriBosch Performance CX Smart System, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuBosch PowerTube 750wh avaimella irroitettava. Laturi: Bosch Standard Charger 4Ah
NäyttöBosch Intuvia
Näytön kytkin
EtujousitusRockShox 35 Silver, steel spring, Travel: 120mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
Takajousitus
JarrutShimano MT420, aluminium, 203mm / Shimano MT420, aluminium, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram SX Eagle, 12-speed
VaihtajavipuSram SX Eagle, trigger switch
KetjuSram SX Eagle
Kampisarja
Eturatassteel, 38
Rataspakka/setti
OhjaustankoHaibike Components TheBar ++ 780mm
OhjainkannatinAlu, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppapatent, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Vivo Unitech
EtunapaShimano MT400-B
TakanapaShimano MT410-B
RenkaatSchwalbe Nobby Nic Performance, 65-622
VanteetWTB ST i30 TCS, double-walled rim
Pyörän paino
Painoraja120kg
Varusteet
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.