Ostoskoriin

HAIBIKE TREKKING 5 KELTAINEN 720Wh

3799,00 

Valitse väri: Oliivin vihreä | Punainen

HAIBIKE TREKKING 5 sähköpyörä tarjoaa jopa 200km kantaman sekä  75Nm vääntöä Yamahan PW-S2 moottorilla. Tämä pyörä on parhaimmillaan retki sekä kaupunki ajossa.

Katso esittelyvideo Haibike Trekking 5 sähköpyörästä
Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

Pro plus palvelu

PLUS -Tuote

  • Yhden vuoden lisätakuu sähköpyörille. Lue ehdot
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399409Koe seikkailu uudella tavalla – Tervetuloa Haibike Trekking 5 Sähköpyörän maailmaan!

Moottori ja Akku: Haibike Trekking 5:ssä on upouusi Yamaha PW-S2 -moottori, joka tarjoaa 75Nm vääntöä . Tämä voimakas moottori on suunniteltu helpottamaan mäkien valloitusta ja tarjoaa vertaansa vailla olevan ajoelämyksen. Moottorin koko ja paino on optimoitu edeltäjäänsä verrattuna, mikä parantaa pyörän käsiteltävyyttä. Lisäksi moottorissa on älykäs automaattimoodi, joka säätää avustustasoa automaattisesti ajo-olosuhteiden mukaan. 720Wh akku tarjoaa runsaasti virtaa pitkille ja haastaville retkille, joten voit nauttia matkanteosta ilman huolta akun loppumisesta.

Ajo-ominaisuudet: Haibike Trekking 5 on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisen ja mukavan pyöräilykokemuksen ympäri vuoden. Sen mukava ajoasento yhdistää sporttisuuden ja rentouden, mikä tekee siitä täydellisen valinnan pitkille matkoille ja päivittäisille ajosessioille.

Vaihteisto ja Jarrut: Trekking 5 on varustettu tehokkaalla 11-vaihteisella Sram NX vaihteistolla, joka tarjoaa laajan vaihdealueen ja tarkan vaihtamisen. Olit sitten matkalla tasaisella tiellä, ylämäessä tai alamäessä, tämä vaihteisto mahdollistaa optimaalisen voimansiirron. Shimanon hydrauliset levyjarrut varmistavat erinomaisen pysähtymiskyvyn kaikissa sääolosuhteissa.

Jousitus: SR Suntour, Mobie 25 LOR 100 mm etuhaarukka suurivolyymisten 27,5+ renkaiden kanssa tarjoavat sinulle tasaisen ja miellyttävän ajokokemuksen, jopa epätasaisilla teillä sekä maastoissa.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Yamaha A-näyttö: Yamaha LCD -näyttö esittää tärkeimmät tiedot selkeästi ja vaivattomasti. Näyttö tarjoaa tiedot sähköpyöräsi nopeudesta, akun kapasiteetista ja valitusta avustustasosta. Voit valita neljästä eri avustustasosta sen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.  Näytöltä voit myös tarkistaa päiväkohtaiset ajokilometrit, kokonaiskilometrit ja arvioidun jäljellä olevan ajomatkan.

Varusteet: Vakiovarusteisiin kuuluvat myös lokasuojat, tavarateline, seisontatuki sekä valot, jotka tekevät pyöräilystäsi vieläkin kätevämpää ja turvallisempaa.

Haibike Trekking 5 tarjoaa täydellisen yhdistelmän monipuolisuutta ja suorituskykyä  Olipa suunnitelmissasi pitkä retki luonnossa tai päivittäinen pyöräily kaupungissa.

Käyttäjä
RunkoKorkearunkoinen sähköpyörä 27,5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriYamaha PW-S2, 250W, 75Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour Mobie 25 LOR Lockout, steel spring, Travel: 100mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 100mm thru-axle
Takajousitus
JarrutShimano MT410, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram NX, 11-speed
VaihtajavipuSram NX, trigger switch
KetjuSram NX
Kampisarja
Eturatassteel, 38 Nylon directmount
Rataspakka/setti
OhjaustankoErgoriser, oversize 720mm
OhjainkannatinXLC A-head adjustable, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppapatent, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Essenza
EtunapaHaibike aluminum hub
TakanapaHaibike aluminum hub
RenkaatContinental Ruban Reflex, 58-584, reflex
VanteetSchürmann Yak25, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja130kg
Varusteet
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.