Ostoskoriin

HAIBIKE TREKKING 7.5 Matalarunkoinen Sinikeltainen

4349,00 

HAIBIKE TREKKING 7.5 Matalarunkoinen sähköpyörä on suunniteltu tarjoamaan täydellisen tasapainon sporttisen suorituskyvyn ja rentouttavan ajokokemuksen välillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin pitkille retkillekin.

Pro plus palvelu

PRO PLUS -Tuote

  • Sähköpyörien asiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyöräsi sinulle sopivaksi
  • Suoraan kotiovellesi: toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.Haibike Trekking 7.5 sähköpyörä yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja mukavuuden, tarjoten erinomaisen ajokokemuksen monenlaisille maastoille ja pitkille matkoille.

Moottori ja Akku: Yamaha PW-X3 -moottori on Yamahan tehokkain moottori, joka tarjoaa voimaa ja suorituskykyä. Moottori tarjoaa tehoa 85Nm vääntömomenttia, mikä mahdollistaa vaivattoman ajon ylämäissä ja haastavissa maastoissa. Akkukapasiteetti on vakuuttavat 720Wh, mikä tarkoittaa pitkää toiminta-aikaa yhdellä latauksella. Voit valita pidempiä reittejä, kokeilla vaativampia maastoja ja nauttia pitkistä päiväretkistä ilman huolta siitä, että akku tyhjenee kesken matkan.

Ajo-ominaisuudet: Trekking 7.5 on suunniteltu kestämään ympärivuotista käyttöä ja tarjoamaan mukavuutta kaikissa olosuhteissa. Sen ajoasento yhdistää sporttisuuden ja rentouden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkiajoon sekä pitkille retkille. Trekking 7.5:n matala runko tarjoaa helpon ja mukavan nousun pyörän selkään, mikä on erityisen hyödyllistä kaupunkiympäristössä, kun joudut usein pysähtymään ja lähtemään liikkeelle.

Vaihteisto ja Jarrut: Shimano Deore XT M8100 -vaihtaja takaa tarkan ja sulavan vaihtamisen mikä tekee ajamisesta nautinnollista. Shimano MT420 -hydrauliset levyjarrut tarjoavat erinomaista jarrutusvoimaa ja hallittavuutta kaikissa tilanteissa. Etujarruissa on 203mm jarrulevy, mikä antaa ylimääräistä turvallisuutta jarrutuksessa.

Jousitus: RockShox Recon RL -ilmakeula tarjoaa 100mm joustoa, mikä tasoittaa epätasaisia teitä ja tarjoaa parempaa hallittavuutta vaikeissa olosuhteissa.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Yamahan A-näyttö: Yamaha LCD näyttö tarjoaa sinulle vaivatonta ja selkeää tietoa sähköpyöräsi toiminnoista. Tämä kätevä näyttö näyttää kaikki tarvittavat tiedot nopeasti ja selkeästi. Näytössä näet ensinnäkin sähköpyöräsi nopeuden ja akun kapasiteetin, lisäksi näytöstä on nähtävissä trippi-mittari, kokonaiskilometrit ja arvio jäljellä olevasta ajomatkasta jonka akun kapasiteetti vielä mahdollistaa. Voit valita neljästä eri avustustasosta itsellesi mieluisan, sen lisäksi valittavanasi on automaatti-moodi joka valitsee sopivan avustustason puolestasi.

Varusteet: Vakiovarusteisiin kuuluvat myös lokasuojat, tavarateline, seisontatuki sekä valot, jotka tekevät pyöräilystäsi vieläkin kätevämpää ja turvallisempaa.

Kun haluat monipuolisen pyörän, joka selviytyy erilaisista sääolosuhteista ja tarjoaa mukavuutta kaikissa tilanteissa – Haibike Trekking 7.5 on valintasi.

KäyttäjäMiehet Naiset Unisex
RunkoMatalarunkoinen sähköpyörä 27,5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriYamaha PW-X3, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusRockShox Recon RL Remote Lockout, air, Travel: 100mm, steel shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 100mm thru-axle
Takajousitus
JarrutShimano MT420, aluminium, 203mm / Shimano MT420, aluminium, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaShimano M8100, 12-speed
VaihtajavipuShimano Deore M6100, trigger switch
KetjuShimano M6100
Kampisarja
Eturatasaluminium, Sram X-Sync II, 36 Nylon directmount
Rataspakka/setti
OhjaustankoErgoriser, oversize 720mm
OhjainkannatinXLC A-head adjustable, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppadropper-post remote, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Essenza
EtunapaShimano MT400-B
TakanapaShimano MT410-B
RenkaatSchwalbe Johnny Watts, 60-584, reflex
VanteetSchürmann Yak25, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja130kg
VarusteetLokasuojat, tavarateline, Seisontatuki, Ajovalot, Heijastimet, ohjekirjat ja Laturi
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.