Ostoskoriin

HAIBIKE TREKKING 7 Matalarunkoinen Hopea

4349,00 

HAIBIKE TREKKING 7 Matalarunkoinen  sähköpyörä tarjoaa jopa 200km kantaman sekä Huikean 85Nm tehoa. Tämä pyörä on soveltuu parhaiten kaupunki sekä retkipyöräksi.

Pro plus palvelu

PRO PLUS -Tuote

  • Sähköpyörien asiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyöräsi sinulle sopivaksi
  • Suoraan kotiovellesi: toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.HAIBIKE TREKKING 7  Tehokas sähköretkipyörä kaikkiin seikkailuihin

Haibike Trekking 7 -sähköretkipyörä on suunniteltu tarjoamaan voimakkaan ja monipuolisen ajokokemuksen kaikille seikkailunhaluisille pyöräilijöille. Tämä pyörä on täynnä ominaisuuksia ja suorituskykyä, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia pitkistä retkistä, haastavista maastoista tai yksinkertaisesti vaivattomasta kaupunkipyöräilystä.

Moottori ja Akku: Bosch Performance CX Smart System -moottori on Haibike Trekking 7:n sydän, tarjoten vakuuttavat 85 Nm tehoa. Tämä moottori tekee jyrkistä mäistä ja vaikeista sääolosuhteista helposti voitettavia haasteita. Lisäksi suuri 750Wh akku mahdollistaa pitkät ajoreissut ilman huolta akun loppumisesta. Voit tutkia pidempiä matkoja tai nauttia pidemmistä ajoista ilman keskeytyksiä.

Vaihteisto ja Jarrut: 11-vaihteinen Sram NX-vaihteisto takaa sujuvan ja tarkan vaihtamisen. Shimanon hydrauliset MT420 4-mäntälevyjarrut tarjoavat luotettavan pysähtymisen ja hallinnan kaikissa tilanteissa.

Jousitus: SR Suntour XCR34 ilma-joustokeula 100 mm joustomatkatkalla, tekee ajomukavuudesta ensiluokkaista ja auttaa sinua hallitsemaan epätasaista maastoa.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön

Varusteet: Haibike Trekking 7:ssä on myös käytännöllisiä lisäominaisuuksia, kuten tavarateline, lokasuojat, valot sekä hissitolppa, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan retkipyöräilyyn ja arkikäyttöön. Tämä pyörä on suunniteltu mukavuutta ja turvallisuutta silmällä pitäen, ja se on valmis viemään sinut minne tahansa haluat matkustaa.

Jos etsit tehokasta ja monipuolista sähköretkipyörää, Haibike Trekking 7 on loistava valinta. Pyörän suorituskyky tekee siitä luotettavan kumppanin kaikkiin pyöräilyseikkailuihisi.

KäyttäjäMiehet Naiset Unisex
RunkoMatalarunkoinen sähköpyörä 27,5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount
MoottoriBosch Performance CX Smart System, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuBosch PowerTube 750wh avaimella irroitettava. Laturi: Bosch Standard Charger 4Ah
NäyttöBosch Intuvia
Näytön kytkin
EtujousitusSR Suntour XCR34 Air LO-R Boost Lockout, air, Travel: 100mm, steel shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
Takajousitus
JarrutTektro T275, aluminium, 203mm / Tektro T275, aluminium, 180mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram NX, 11-speed
VaihtajavipuSram NX, trigger switch
KetjuSram NX
Kampisarja
Eturatasaluminium, Sram Eagle T- Type, 36 Nylon directmount
Rataspakka/setti
OhjaustankoErgoriser, oversize 720mm
OhjainkannatinXLC A-head adjustable, A-head, Bar bore: 31.8mm
Satulatolppadropper-post remote, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Essenza
EtunapaShimano MT400-B
TakanapaShimano MT410-B
RenkaatSchwalbe Johnny Watts, 60-584, reflex
VanteetSchürmann Yak25, eyed, double-walled rim, aluminium
Pyörän paino
Painoraja130kg
VarusteetLokasuojat, tavarateline, Seisontatuki, Ajovalot, Heijastimet, ohjekirjat ja Laturi
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.