Ostoskoriin

HAIBIKE TREKKING 8 Matalarunkoinen Coffee

4349,00 

HAIBIKE TREKKING 8  sähköpyörä on Käytännöllinen retkipyörä tehokkaalla Boschin moottorilla sekä huippu osilla varustettu. Tehoa ja älyä samassa paketissa !

Pro plus palvelu

EBIKE CENTER PLUS 

  • Kolmen vuoden takuu. Lue ehdot
  • Kolmen vuoden koroton maksuaika
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399401Haibike Trekking 8 Sähköpyörästä löytyy tehoa ja tekniikkaa – Vaivatonta menoa !

Moottori ja Akku: Haibike Trekking 8:ssä on upouusi Bosch Performance CX Smart System moottori, joka tarjoaa 85Nm vääntöä mikä tekee Trekking 8:sta voimakkaan kumppanin kaikissa maastoissa. Tämän lisäksi Boschin suuri 750 Wh akku pitää huolen siitä, että voit nauttia pitkistä ajoista ilman huolta akun kestosta. Tarvittaessa voit myös asentaa lisäakun, joka nostaa akun kapasiteetin yhteensä 1250 wattituntiin, joten mahdollisuutesi pitkille seikkailuille ovat lähes rajattomat.

Ajo-ominaisuudet: Tämä monipuolinen pyörä on suunniteltu tarjoamaan täydellisen tasapainon sporttisen suorituskyvyn ja rentouttavan ajokokemuksen välillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin pitkille retkillekin. Matala runko mahdollistaa helpon ja mukavan nousun pyörän selkään.

Vaihteisto ja Jarrut: Vaihteenvaihto hoituu jouhevasti 11-vaihteisella Shimano Deore -vaihteistolla, kun taas Shimanon hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan pysähtymisen kaikissa tilanteissa.

Jousitus: SR Suntour Mobie 25 LOR -joustohaarukka yhdessä 27,5+ renkaiden kanssa pehmentää tien epätasaisuuksia erinomaisesti.

Haibike Modular Rail System (MRS): Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lisävarusteita akun päälle. Voit lisätä helposti esimerkiksi juomapullon tai lukon pyörääsi säilyttäen samalla pyörän tyylikkään ulkonäön.

Bosch Kiox 300 -näyttö: Kiox 300 on ajotietokone, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen urheilulliselle sähköpyöräilijälle.  Selkeä näyttö, joka tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin tärkeisiin tietoihin. Bluetooth-yhteys mahdollistaa GPS-navigoinnin, ajodatan siirron puhelimeen ja syketietojen yhdistämisen ajotietokoneeseen. Voit mukauttaa näytön näyttämään juuri ne tiedot, jotka sinulle ovat tärkeitä. Voit muokata avustustasoja, suorittaa järjestelmäpäivityksiä ja tallentaa sekä tarkastella kaikkea ajodataa helposti ja vaivattomasti. Magneettikiinnityksen ansiosta näyttö pysyy tukevasti kiinni, mutta sen voi silti irrottaa helposti ajojen välillä.

Varusteet: Vakiovarusteisiin kuuluvat myös lokasuojat, tavarateline, seisontatuki sekä valot, jotka tekevät pyöräilystäsi vieläkin kätevämpää ja turvallisempaa.

Tunne vapaus Haibike Trekking 8:lla – Voimaa ja mukavuutta matkoihisi!

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.