Ostoskoriin

Pyöräilykypärä MET Crackerjack Mips

99,00 

MET Crackerjack Mips on erinomainen valinta lapsille ja nuorille, jotka pyöräilevät aktiivisesti ja tarvitsevat hyvän suojan. Kypärässä on MIPS-teknologia, joka lisää suojaa mahdollisissa iskuissa ja vähentää aivovammojen riskiä.

Crackerjack Mips -kypärä on suunniteltu erityisesti nuorten pyöräilijöiden tarpeisiin, ja se tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden. Kypärän ilmanvaihtojärjestelmä takaa tehokkaan ilmanvaihdon ja pitää pään viileänä myös kuumina päivinä.

Kypärän säätöjärjestelmä mahdollistaa koon säätämisen tarkasti, jotta kypärä istuu hyvin ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Kypärän sisävuori on irrotettava ja pestävä, mikä helpottaa sen puhtaanapitoa ja ylläpitoa.

MET Crackerjack Mips -kypärä on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää kulutusta ja antaa hyvän suojan. Kypärän muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja se on saatavilla useissa eri väreissä, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että MET Crackerjack Mips on erinomainen valinta nuorille pyöräilijöille, jotka tarvitsevat hyvän suojan ja mukavuuden pyöräillessään. Kypärässä yhdistyvät tyylikäs muotoilu, kestävyys, hyvä istuvuus ja tehokas ilmanvaihto.

Polkaise Ebike Centterin sisäpiiriin!

Olemme kotimainen sähköpyörien myyntiin ja huoltamiseen keskittynyt verkkokauppa sekä erikoisliike Oulussa & Vantaalla

Liittymällä nyt lähetämme sinulle 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Tervetuloa!