Ostoskoriin

Pyöräilykypärä MET Parachute MCR Mips

379,00 

MET Parachute MCR Mips on huippuluokan pyöräilykypärä, joka on suunniteltu vaativaan maastopyöräilyyn ja enduroon. Kypärässä on MCR-kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen ja irrotuksen pyöräilykypärän sisäkannen ja leukasuojuksen välillä.

Parachute MCR Mips -kypärässä on tehokas ilmanvaihtojärjestelmä, joka takaa hyvän ilmanvaihdon ja pitää pään viileänä myös kovassa vauhdissa. Kypärässä on myös säädettävä visiiri, joka suojaa silmiä auringonpaisteelta ja roiskeilta.

Kypärän MIPS-teknologia lisää suojaa mahdollisissa iskuissa ja vähentää aivovammojen riskiä. Kypärässä on myös säädettävä koko, joka mahdollistaa erinomaisen istuvuuden eri päähän. Kypärän sisävuori on irrotettava ja pestävä, mikä helpottaa sen puhtaanapitoa ja ylläpitoa.

MET Parachute MCR Mips -kypärä on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää kulutusta ja antaa hyvän suojan. Kypärän muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja se on saatavilla useissa eri väreissä, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että MET Parachute MCR Mips on erinomainen valinta vaativaan maastopyöräilyyn ja enduroon, joka tarjoaa erinomaisen suojan, mukavuuden ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Kypärä on tyylikäs ja kestävä, ja se sopii hyvin kaikenikäisille ja -kokoisille pyöräilijöille.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.