Ostoskoriin

Pyöräilykypärä MET Urbex Mips

219,00 

MET Urbex Mips on tyylikäs ja monipuolinen pyöräilykypärä, joka on suunniteltu kaupunki- ja työmatkapyöräilyyn sekä kevyemmälle maastopyöräilylle. Kypärässä on MIPS-teknologia, joka lisää suojaa mahdollisissa iskuissa ja vähentää aivovammojen riskiä.

Urbex Mips -kypärässä on tehokas ilmanvaihtojärjestelmä, joka takaa hyvän ilmanvaihdon ja pitää pään viileänä myös kuumina päivinä. Kypärässä on myös säädettävä visiiri, joka suojaa silmiä auringonpaisteelta ja roiskeilta.

Kypärän säädettävä koko takaa erinomaisen istuvuuden eri päähän, ja sen sisävuori on irrotettava ja pestävä. Urbex Mips -kypärä on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää kulutusta ja antaa hyvän suojan. Kypärän muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja se on saatavilla useissa eri väreissä, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Urbex Mips -kypärässä on myös käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten magneettikiinnitteinen solki, joka helpottaa kypärän pukemista ja riisumista sekä kypärään integroitu valojärjestelmä, joka lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta hämärässä ja pimeässä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että MET Urbex Mips on erinomainen valinta kaupunki- ja työmatkapyöräilyyn sekä kevyemmälle maastopyöräilylle, joka tarjoaa korkealaatuisen suojan, mukavuuden ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Kypärä on tyylikäs ja monipuolinen, ja se sopii hyvin kaikenikäisille ja -kokoisille pyöräilijöille.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.