Ostoskoriin

SRAM Vaihtajavipu NX Eagle Single Click musta 12 vaihdetta

49,95 

SRAM Vaihtajavipu NX Eagle Single Click musta 12 vaihdetta on erittäin korkealaatuinen ja luotettava vaihtajavipu maastopyöräilyyn. Tämä musta vaihtajavipu on suunniteltu erityisesti 12-vaihteisille järjestelmille ja se tarjoaa nopean ja tarkan vaihtamisen kaikissa olosuhteissa.

Vaihtajavipu on suunniteltu kestämään vaativia maasto-olosuhteita ja sen ergonominen muotoilu takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Vaihtajavipu on myös helppo asentaa ja säätää, joten se on ihanteellinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat helppokäyttöisen ja luotettavan vaihtajavivun.

SRAM Vaihtajavipu NX Eagle Single Click musta 12 vaihdetta sisältää myös X-ACTUATION -tekniikan, joka takaa tarkan ja luotettavan vaihtamisen. Tämä tekniikka varmistaa, että vaihtajan liike vastaa tarkasti ja tasaisesti vaihtajan käyttöä, mikä parantaa suorituskykyä ja ajonautintoa. Vaihtajavivussa on myös Single Click -toiminto, joka mahdollistaa nopean ja tarkan vaihtamisen yhdellä napsautuksella.

Yhteenvetona, SRAM Vaihtajavipu NX Eagle Single Click musta 12 vaihdetta on erinomainen valinta maastopyöräilijöille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa vaihtajavipua. Sen helppo käyttö, ergonominen muotoilu, tarkka toiminta ja Single Click -toiminto tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin maasto-olosuhteisiin.

Saatavuus

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.