Ostoskoriin

XLC Lasten kärry kahdelle S BS-C10

609,95 

Merkki: XLC Tuotetyyppi:
Lastenkuljetuskärry
Tuotenimi: Duo S BS-C10
Kuvaus: 3-in-1-perhehauskaa: kärry toimii pyöräkärrynä, rattaana ja juoksukärrynä. Sopii kauppareissuille, liikuntaan ja pyöräretkille.
Istuimet: Kaksi
Ominaisuudet: Säädettävä jousitus, 3-in-1, taitettava, säädettävä kädensija, tavaratila lisätaskuilla, 5-pisteen FIDLOCK-turvavyöt
Koko: 20” renkaat, 108x86x104 cm
Paino: 22 kg
Väri: Kullanväriharmaa
Muuta: Sis. veto- ja työntötangon, buggy-pyörän, akselikytkennän, LED-takavalon ja lipun. Ei sisällä juoksukitkiä.

Saatavuus

XLC Lasten kärry kahdelle S BS-C10 on erinomainen valinta perheille, jotka haluavat nauttia pyöräilyretkistä yhdessä lasten kanssa. Se on suunniteltu kahdelle lapselle ja tarjoaa turvallisen ja mukavan matkan pyöräillessä.

BS-C10-lastenkärry on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulumista ja iskuja. Se on suunniteltu turvallisuus ja mukavuus huomioiden, ja sen turvavaljaat ja tukeva runko takaavat, että lapset pysyvät turvallisesti paikallaan pyöräillessäsi.

Kärryssä on myös tilaa eväille ja varusteille, joten voit ottaa mukaasi kaiken tarvittavan pyöräilyretkelle lasten kanssa. Sen koko on sopiva niin kaupunkiympäristöön kuin maaseudullekin.

XLC Lasten kärry kahdelle S BS-C10 on erinomainen valinta pyöräilyretkille perheen kanssa. Sen kestävä rakenne ja turvallisuusominaisuudet tekevät siitä luotettavan valinnan, ja sen tyylikäs muotoilu sopii hyvin monenlaisiin pyöriin ja pyöräilytarvikkeisiin. Pyöräily lasten kanssa on hauskaa ja helppoa XLC Lasten kärryn avulla!

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.