Ostoskoriin

XLC SP-T01 Fidlock adapter for Juomapullo WB-X04 Musta

40,95 

XLC SP-T01 Fidlock -adapteri Juomapullo WB-X04:lle Musta on käytännöllinen ja kätevä lisävaruste, joka mahdollistaa XLC Juomapullo WB-X04 -pullon kiinnittämisen pyörän runkoon helposti. Adapteri on suunniteltu erityisesti Fidlock-magneettijärjestelmän kanssa yhteensopivaksi, joka käyttää magneettia pullon turvalliseen kiinnittämiseen pyörän runkoon.

Saatavuus

SP-T01 -adapteri on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka varmistavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen musta väri tuo tyylikkään ja modernin kosketuksen pyöräsi ulkonäköön. Adapterin asentaminen ja käyttö on helppoa, ja sen yhteensopivuus Fidlock-järjestelmän kanssa varmistaa pullon turvallisen ja luotettavan pidon pyöräilyretkillä.

XLC SP-T01 Fidlock -adapteri Juomapullo WB-X04:lle Musta on erinomainen valinta pyöräilijöille, jotka haluavat vaivattoman tavan kantaa vesipulloa pyöräillessään. Sen yhteensopivuus Fidlock-järjestelmän kanssa ja helppo asennus tekevät siitä kätevän lisävarusteen, joka auttaa sinua pysymään nesteytettynä liikkeellä ollessasi.

Tämä XLC SP-T01 Fidlock -adapteri Juomapullo WB-X04:lle Musta on erinomainen valinta pyöräilijöille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä vesipullonpidikejärjestelmää. Sen kestävä rakenne ja yhteensopivuus Fidlock-järjestelmän kanssa varmistavat pullon turvallisen pidon pyöräillessä, kun taas sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan kaikentasoisille pyöräilijöille.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.