Ostoskoriin

HAIBIKE ALLMTN 2 Sininen Sähkömaastopyörä

5049,00 

HAIBIKE ALLMTN 2 Sininen sähköpyörä tarjoaa jopa 200km kantaman sekä 85Nm vääntöä. Tämä pyörä on parhaimmillaan maastopoluilla.

Valitse väri: Musta | Harmaa/Sitruuna | Turkoosi

Katso esittelyvideo Allmtn 2
Pyydä tarjous tästä sähköpyörästä

Pro plus palvelu

PLUS -Tuote

  • Yhden vuoden lisätakuu sähköpyörille. Lue ehdot
  • Sähköpyöräasiantuntijamme kasaavat ja säätävät pyörän juuri sinulle sopivaksi
  • Toimitamme pyörän valmiiksi kasattuna
    (toimitus- ja kuljetusmaksu veloitetaan erikseen)
  • Takuu- ja huoltopalvelut ympäri Suomen
  • PLUS-huolto: saat pyöräsi huoltoon nopeammin
  • Aina tavoitettavissa: pyöräilyn asiantuntijamme palveluksessasi joka päivä
  • Tähänkin tuotteeseen 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tai soita meille 0107399409Koe voiman räjähdysmäinen taso täysin uudistetulla PW-X3 moottorilla ja innovatiivisella runkogeometrialla – Esittelemme ylpeinä Haibike AllMtn 2:n!

AllMtn 2:ssa moottorina loistaa uusi Yamaha PW-X3, joka tarjoaa vaikuttavat 85Nm väännön voimalla tinkimättä ajon välittömästä voimasta. Yamaha on onnistunut kutistamaan moottorin kokoa peräti 20% ja keventämään sitä 10% verrattuna edelliseen malliin. Tämä ei ainoastaan säästä painoa, vaan antaa myös pyörävalmistajille enemmän vapautta rungon geometrian ja takaiskunvaimennuksen suunnittelussa. Haibike on hyödyntänyt tämän mahdollisuuden luodakseen huippuluokan maastopyörärungon, joka tarjoaa ennenkokematonta hallintaa ja vakautta!

Yamaha tarjoaa AllMtn 2:ssa vaikuttavan 720Wh akun, joka takaa pitkät ja nautinnolliset ajomatkat. Tämä pyörä tarjoaa seuraavan sukupolven suorituskykyä, joka täytyy kokea itse!

Laadukkaat komponentit ovat avainasemassa maastopyörässä. AllMtn 2:ssa on SRAM:n huippuluokan 12-vaihteinen SX Eagle -vaihteisto, joka takaavat nopeat ja tarkat vaihdot. TRP:n hydrauliset nelimäntälevyjarrut varmistavat tehokkaan pysäytyksen kovissakin vauhdeissa. RockShox 35 Gold RL -etuhaarukka ja RockShox Deluxe Select -takaiskari tarjoavat ylivoimaista mukavuutta kovilla poluilla ja hyppyreissä. Eturenkaana 29″ tarjoaa tarkan ohjauksen, kun taas 27,5″ takarengas takaa huippuluokan pidon.

Haibike Modular Rail System (MRS) mahdollistaa lisävarusteiden asennuksen akun päälle. Lisää juomapullopidike tai lukko pyörääsi vaivattomasti ja tyylikkäästi. Lisäksi hissitolppa tarjoaa sinulle maastossa tarvitsemaasi vapautta.

Pidä aina silmällä nopeutta ja akun kapasiteettia Yamaha A-näytön avulla. Selkeä LCD-näyttö tarjoaa kaikki tärkeät tiedot, kuten nopeuden ja akun tilan. Voit myös valita viidestä eri avustustasosta juuri sinulle sopivan. Näyttö on suoraan yhteydessä moottoriin, joten saat reaaliaikaista tietoa sähköpyöräsi suorituskyvystä. Voit myös seurata päivittäisiä ajokilometrejäsi, kokonaiskilometrejä ja arviota jäljellä olevasta ajomatkasta akun varaustason mukaan.

Käyttäjä
RunkoSähkömaastopyörä Täysjousto 29/27.5" aluminium, through axle M12 (1.00) x 148mm, disc brake Post Mount, Travel: 160mm
MoottoriYamaha PW-X3, 250W, 85Nm, 25km/h
AkkuInTube 720wh avaimella irroitettava. Laturi: Fast Charger 4A
NäyttöYamaha Side Switch
Näytön kytkin
EtujousitusRockShox 35 Gold RL, air, Travel: 160mm, aluminum shaft 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
TakajousitusRockShox Deluxe Select, air
JarrutTRP Slate T4, aluminium, 203mm
Jarrulevyt
TakavaihtajaSram SX Eagle, 12-speed
VaihtajavipuSram SX Eagle, trigger switch
KetjuSram SX Eagle
Kampisarja
Eturatasaluminium, Haibike Components, 36 Nylon directmount
Rataspakka/setti
OhjaustankoHaibike Components TheBar +++ 780mm
OhjainkannatinHaibike Components TheStem +++
SatulatolppaDropper-Post Remote, telescope, 34.9mm, aluminium
SatulaSelle Royal Vivo
EtunapaHaibike Components The Hub ++ through axle 15x110mm
TakanapaHaibike Components TheHub ++ Steckachse 12x148
RenkaatContinental Kryptotal- F, 60-622 / Continental Kryptotal- R, 65-584
VanteetWTB ST i30 TCS, double-walled rim / WTB ST i35 TCS, double-walled rim
Pyörän paino
Painoraja120kg
VarusteetLaturi, ohjekirjat. Tuotekuvat ja -tiedot saattavat olla viitteellisiä. Pyörän valmistaja varaa oikeuden vaihtaa yksittäisiä osia samanlaatuisiin tai parempiin osiin, sillä edellytyksellä ettei se heikennä pyörän tyyppiä, sopivuutta ja käyttötarkoitusta. Valmistajan tekemät mahdolliset muutokset voivat johtua esimerkiksi toimitusketjujen maailmanlaajuisista häiriöistä, tai muista vastaavista syistä. Varmista tietojen oikeellisuus ja ajantasaiset tekniset tiedot sähköpyöräasiantuntijoiltamme tilauksen yhteydessä.
EBIKE CENTER PYÖRIEN TAKUU
Runkotakuu on voimassa 5 vuoden ajan.
Akulle myönnetään 2 vuoden takuu, joka takaa akun kapasiteetin säilyvän vähintään 65 %:ssa kahden vuoden kuluttua. Muiden komponenttien takuu on 24 kuukautta tai enintään 10 000 ajettua kilometriä.

Tämä takuu sisältää sähköisen moottorin, ohjausyksikön, latauslaitteen, informaationäytön, vaihtokytkimet sekä jarruvivut. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä tai kuluvista osista, esimerkiksi pyörän renkaista, vanteista, ketjuista, jarrulevyistä tai laakereista.

Suosittelemme suorittamaan pyörän ensimmäisen huollon 300-500 km:n käytön jälkeen, mutta sen tulee tapahtua viimeistään 700 km ajon jälkeen. Jos tämä huolto laiminlyödään, se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

(Takuuehdot Haibike, Tunturi, Batavus, Lapierre, Winora ja Ghost)
Ensihuolto tulisi suorittaa 300-500km kohdalla, kuitenkin viimeistää 3kk pyörän ostosta.

Kausihuolto suoritetaan 2000km välein tai 1 kertaa vuodessa. (kausihuoltojen laiminlyöminen ei suoraan poista takuuta, mutta se voi johtaa komponenttien epätasaiseen kulumiseen, ja siitä johtuvat viat eivät ole takuun alaisia.

Premium huolto suositellaan 6000km tai 3 vuoden välein.

Polkaise sisäpiiriimme!

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.