Ostoskoriin

Oletko etsimässä sähköpyörää työmatkalle, talviajoon tai maastoseikkailuihin? Me Ebike Centerillä olemme sähköpyörien asiantuntijoita ja toimimme navigaattorinasi, kun etsit parasta sähköpyörää minkä tahansa reitin valloittamiseen. Asiantuntijamme tekivät sähköpyörävertailua eri kategorioiden sisällä ja valitsivat tähän artikkeliin muutamia suosituksiamme helpottaakseen sinua täydellisen sähköpyöräsi löytämisessä.

 

Koska hyviä sähköpyöriä on yhtä monia kuin meitä käyttäjiäkin, sopivan pyörän löytäminen voi tuntua haastavalta. Suosittelemme, että aloitat matkasi määrittämällä tarkasti käyttötarpeesi: haluatko pyörän sopivan ympärivuotiseen ajoon, tarvitsetko siihen lisävarusteiden kiinnitysjärjestelmän työmatkoja varten vai oletko aloittamassa maastopyöräilyä tavoitteellisemmin.

Paras sähköpyörä työmatkalle

Työmatkalle on mukava polkaista, kun voit luottaa siihen, että vaikka edessä olisi useitakin kilometrejä, määränpään saavuttaminen on kevyttä ja vaivatonta. Parhaat sähköpyörät työmatkalle ovat sähköretkipyörät ja hybridipyörät niiden vaivattomuutensa vuoksi.

Sähköretkipyöristä hinta-laatusuhteeltaan paras on Haibike Trekking 5, josta löytyy tehokas Yamaha PW-S2 -moottori ja tilava akku varmistamaan pidempiä työmatkoja. Automaattimoodi tekee ajamisesta vaivatonta, ja Haibike Modular Rail System mahdollistaa kätevästi lisävarusteiden kiinnityksen.

Jos haluat valita niin sanotusti sähköretkipyörien “Mersun”, suosittelemme tutustumaan Haibike Trekking 7:ään, josta löytyy Yamahan tehokkain moottori tuomaan entistä vahvempaa tukea sekä osittainen ilmajousitus pehmittämään ajoa kiviselläkin tiellä. Jos kaipaat täydellisen pehmeää ajoa kivisellä ja kuoppaisella tiellä, sähköretkipyörien “Rolls-Roycen” eli Haibike Adventr FS 10:n täysi ilmajousitus takaa tämän.

Paras sähkömaastopyörä 

 

Kun kaipaat ylimääräistä potkua maastolenkille, valikoimastamme löydät varmasti sopivan sähkömaastopyörän. Sähkömaastopyöriä on erilaisia, aina etujousitetuista pyöristä täysjousitettuihin maastopyöriin sekä erityisen kevyisiin malleihin, joissa maksimaalisen tehon sijaan etsitään suorituskykyä ja keveyttä.

 

 

Paras etujousitettu sähkömaastopyörä

Etujousitettu sähkömaastopyörä on hinta-laatusuhteeltaan paras sähköpyörä, jos etsit maastopyörää työmatkalle sekä metsäpoluille. Etujousitettu pyörä on usein täysjoustopyörää parempi vaihtoehto pitkille tasaisille tieosuuksille, mutta se on myös loistava vaihtoehto vapaa-ajan maastoseikkailuille.  

Suosittelemme tutustumaan Haibike Alltrack 5:een. Se on varustettu tehokkaalla Yamaha PW-S2-moottorilla, josta löytyy reilusti tehoa sekä automaattimoodi, joka säätää avustusta maaston haasteiden mukaan. Pyörästä löytyy myös hyvin akkukapasiteettia, mikä mahdollistaa nautinnollisen maastopyöräilyn pidempään.

Paras täysjousitettu sähkömaastopyörä

 

Täysjousitettu sähköpyörä on loistava valinta etenkin silloin, kun olet innostunut maastopyöräilystä harrastusmielessä. Täysjoustosähköpyörissä on eroavaisuuksia esimerkiksi jousitusten pituuksissa. Metsäpoluille sopii parhaiten alle 140 mm jousitukset, monipuolisiin maastoihin 150-160 mm jousitukset ja erittäin vaativaan maastoon +170 mm jousitukset.

Mallistoistamme suosittelemme metsäpoluille ja kevyempään maastoon Haibike LYKE -mallistoa. Monipuoliselle maastopyöräharrastajalle Haibike ALLMTN -mallistoa tai Ghost PATH RIOT -mallistoa. Haibike LYKE ja Ghost PATH RIOT -mallistojen pyörät ovat myös valikoimamme kevyimpiä sähkömaastopyöriä.

Vaativaan maastoon paras täysjoustosähköpyörä on Haibike HYBE 11 CF, joka on vuoden 2024 sähköpyöristä se odotetuin ja nimensä mukaisesti hybetetyin, eikä turhaan.

Haibike Hybe CF 11 -pyörää vauhdittaa Boschin uusi Performance Line CX Race Limited Edition, joka on kevyempi ja antaa entistä enemmän tehoa kuin perinteisempi versio. Voit katsoa Hyben esittelyn täältä.

 

 

 

 

Jos olet maastopyöräilyssä vasta lähtöviivalla ja etsit sopivaa täysjoustosähköpyörää, asiantuntijoidemme mielestä hinta-laatusuhteeltaan paras täysjoustosähköpyörä on Haibike Alltrail 3. Alltrail 3 pääsi myös Moottori-lehden sähköpyörätestiin, josta voit lukea lisää täältä.

Paras sähköfatbike ympärivuotiseen ajoon

 

Ebike Centerin asiantuntijoiden yksimielinen näkemys vuoden parhaaksi sähköfatbikeksi on Tunturi eMAX EB-F600. Tunturi eMAX EBF-600:n suunnittelussa on huomioitu tarkkaan Suomen vaihtelevat keliolosuhteet, kuten erittäin liukkaat ajokelit ja siksi se onkin paras sähköpyörä talvelle. Tunturi eMAX EB-F600:sta löytyy Bosch Performance CX -moottori 85 Nm vääntömomentilla, joka tuo tehoa ja kiihtyvyyttä myös ylämäkiin ja haastaviin maastoihin. 

Jos etsit luotettavaa, mutta kustannustehokkaampaa sähköfatbikea, suosittelemme Tunturi eMAX SE:tä. Se on varustettu tehokkaalla Shimano STEPS -sähkömoottorilla, mutta jossa on vähemmän tehoja kuin Tunturi eMAX EBF-600:ssa.

Paras naisten sähköpyörä

 

Ebike Centeriltä löytyy naisille sopivia runkokokoja kaikista eri sähköpyöräkategorioistamme. Lisäksi valikoimastamme löytyy matalarunkoisia malleja. Ebike Centerin suosituimmat pyörät naisille ovat olleet sähköretkipyörä Haibike Trekking 5 ja sähkömaastopyörä Haibike Alltrack 6. 

Löydämme parhaat sähköpyörät naiselle ja miehelle aina lähtötilanteenne pohjalta, joten kun harkitset, mikä sähköpyörä kannattaa ostaa, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaan sähköpyörävaihtoehdon.

Tervetuloa koeajamaan sähköpyöriä liikkeisiimme Vantaan Tammistoon, Tampereelle ja Ouluun. Jos tilaat pyörän verkkokaupastamme, olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä asentaaksemme sen valmiiksi mittojesi mukaisesti. 

Sähköpyörän hankintaa suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon myös huollon saatavuus. Säännöllinen huolto pidentää sähköpyörän käyttöikää ja varmistaa sen turvallisen ja tehokkaan käytön. Ebike Centeriltä saat myös ammattitaitoisen huollon, joka on erikoistunut sähköpyörien huippumerkkeihin.

Polkaise sisäpiiriin

Olemme kotimainen toimija, joka tuntee asiansa – sähköpyörät.

Liittymällä lähetämme sinulle myös 15€ alennuskoodin ensimmäiseen verkkotilaukseesi! (Minimiostos 100€)

Sähköpyöriä, joilla menet metsään. Ja tulet sieltä myös pois.